woensdag 7 augustus 2019

Vlechtband voor hekwerk

Stel jouw eigen pakket samen in minuten en geniet van jaar onbezorgde garantie! Topkwaliteit en jaar garantie! Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen.


Bekijk ons brede aanbod hekwerken.

Shop nú alle soorten schuttingen! Hierdoor creëer je meer privacy in je tuin en maak je je tuin tevens meer wind- en geluidsdicht. De kunststof vlechtband zorgt voor een afsluiting van het draad in het hekwerk. Gebruik van vlechtband in dubbelstaafmat hekwerk of poorten geeft een aangenaam aanblik, het ontneemt het zicht en geeft daarmee privacy en het is een wind breker waardoor een behaaglijke plek op bijvoorbeeld een terras gecreëerd. Het kunststof vlechtband is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in het dubbelstaafmat,- en enkelstaafmat hekwerk.


Met deze website informeren wij u graag over de diverse mogelijkheden die er zijn om meer privacy in uw tuin. Met zijn levensduur en moderne uitstraling een aanrader voor elke tuin enzovoort.

Op een rol zit meter, Dit kunststof kunt u gemakkelijk tussen de staafmat vlechten zoals op de afbeeldingen gedaan is. Wat zijn de voordelen van een dubbelstaafmat omheining, met vlechtband : - Extreem duurzaam, zowel de vlechtband als de dubbelstaafmat omheining. Uw harmonicagaas hekwerk blinderen?


De PP kunststofband kan eenvoudig in het hekwerk worden geweven. Deze privacy vlechtband kunt u gebruiken voor onze dubbelstaafmat hekwerk , Dubbele tuinpoort en enkele dubbelstaafmat tuinpoort. Hoeveel vlechtband heeft u ongeveer nodig voor uw hekwerk ? Paneel h1x b251cm - ca.


Ideaal materiaal voor het creëren van privacy. In te “weven” in harmonicagaas , tuinpoorten of draadpanelen. Esthetisch verantwoorde oplossing door het fraaie uiterlijk, in de meeste gevallen dan ook voor permanent gebruik.


Het kunststof materiaal van de PVC tuinafscheiding vlechtband antraciet is dusdanig behandelt dat verkleuring door Uv nauwelijks voorkomt. De vlechtband is speciaal voor hekwerk ontworpen, waardoor het perfect tussen de mazen van een dubbelstaafmat hekwerk of enkelstaafmat hekwerk past. Daarnaast is het kunststof heel flexibel materiaal, waardoor het gemakkelijk tussen de mazen van het hekwerk te vlechten is.


Vlechtband Antraciet snel. Ook is het materiaal heel gemakkelijk op maat te snijden of te knippen. De stroken zijn ontworpen en gemaakt van duurzame kunststof.

Onze vlechtbanden zijn geschikt voor zowel dubbelstaafmatten als enkelstaafmatten hekwerken. Een vlechtband is dus een product, die ontworpen is voor tuinafscheiding. De vlechtstroken worden door de mazen in het hekwerk gevlochten, afgeschermd en dicht gevlochten.


De band kan horizontaal door de mazen geweven worden in een patroon naar uw wens. Zo kan het weven om de maas, of om de twee of drie mazen een totaal andere look bewerkstelligen. Polywave vlechtband voor dubbelstaafmatten. Het is een robuuste, flexibele kunststof vlechtband , die door de mazen van het hekwerk gevlochten wordt. VDM-band 47mm voor Plasitor.


Hiermee worden hekwerken tijdelijk of permanent dicht gemaakt. Deze Invlechtband Colorado van GMP 47mm wordt diagonaal doorheen de draadafsluiting (Plasitor) geweven. Ekoshield is een duurzaam kunststof product dat wordt gebruikt in tuinafscheidingen.


Deze kunststof lamellen worden geleverd op rollen van 100m. Dit type vlechtband is verkrijgbaar in zwarte, groene en donkergrijze kleur. Eén rol PVC-band is voldoende voor 5m 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts