dinsdag 26 juli 2016

Afdak fietsen

Zelfbouw Douglas Overkapping. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Groot aanbod Fietsen en goedkoop. Vergelijk hier alle aanbiedingen. Bekijk ons aanbod Fietsen.


Afdak fietsen

Anders is het mogelijk om een afdak te bouwen, waar je je fietsen tegen de muur, tegen elkaar aan zet. Denk er ook aan, dat wanneer je overkapping lang uitsteekt (als je bijvoorbeeld meer dan twee fietsen wil plaatsen), je deze zal moeten ondersteunen met palen. Natuurlijk kan je je fiets , scooter of motorfiets ook ergens anders onder plaatsen. Zoals bijvoorbeeld een carport, terrasoverkapping, garage of in het tuinhuis.


Maar dan verlies je natuurlijk heel wat plek die je wellicht anders zou kunnen gaan gebruiken. Plaats dit afdak tegen tuinschermen, een tuinmuur, de garagemuur of tegen de woning op een beschutte en goed bereikbare plaats. Een vrijstaande fietsoverkapping is dan een ideale uitkomst. U kunt de gewenste spullen alsnog droog stallen en beschermen tegen regen, hagel en takken. Mooi aanbouw afdak in massief grenenhout.


Wil je fietsen of tuinmeubels op een handige en compacte manier stockeren? Dan is een afdak maken de ideale oplossing. Het houdt je tuinmeubelen tijdens regenachtige dagen droog zodat ze langer meegaan. Het is gemakkelijk om een afdak voor fietsen en meubels zelf aan de zij- of achtergevel van je huis te installeren.


Daarnaast bepaalt de grootte van het te bouwen afdak natuurlijk voor een groot deel de prijs. Wanneer u alleen afdakje nodig heeft om een aantal fietsen onder te plaatsen zal deze minder materiaal nodig hebben dan wanneer u een carport voor auto’s laat maken. Onderstaande stappenplan gaat in op het zelf maken van een haardhout berging of houten afdakje naast een muur of wand.


Afdak fietsen

Een houten afdak of overkapping zorgt zowel in de winter als de zomer voor een optimale bescherming tegen zon, regen en andere weersomstandigheden. Daardoor beschermt u niet alleen uw tuinmeubilair, u geniet zelf ook meer van het buitenleven. Bestel vandaag nog jouw fiets goedkoop op beslist. Wij maken afdaken op maat en geven advies. Op die manier creëer je een droge plaats voor fietsen , vuilbakken of tuinmateriaal.


Onder het afdak kunt u heerlijk genieten van een stukje schaduw op de warme zomerdagen om daarna het meubilair weer op te kunnen ruimen in de blokhut tussen de fietsen. Met de blokhut Paiva is het dus heerlijk genieten van h. Leverbaar in een breedte van en van meter. Degelijke stalen profielen, de kap afgewekt met slagvast transparant polycarbonaat. De profielen van de fietsoverkapping verzinkt of gepoedercoat.


Afdak fietsen

Transparante en zeer elegante fietsoverkapping. Wilt u zelf een houten terrasoverkapping bouwen? Lees dan onze bouw-tips voor het bouwen van overkappingen aan uw woning of vrijstaand achter. Ga je voor een overdekt terras waar je ook als het regent heerlijk buiten van de tuin kunt genieten? Misschien zie je jezelf wel lekker in je overdekte buitenkeuken staan.


De keuze hierin is enorm, de expertise niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts