maandag 11 juli 2016

Loungebank wicker

Vindt hier de Perfecte Bank voor u! Betaalbare, Deense design banken. Bestel uw bank eenvoudig online. Ruim Assortiment, Topkwaliteit!


Samen met de wicker loungesets vormen ze de top van de loungecollectie als het gaat om aantal verkochte sets.

De loungebanken zijn voorzien een stevig frame van hoogwaardig aluminium met daaromheen een mooie wicker vlechtwerkdraad. Beide hoofdeinden van deze Roma loungebank zijn in standen te verstellen, zo kun je deze loungebank naast bank ook gebruiken als loungebed. Dit maakt de wicker loungeset een duurzame en onderhoudsvriendelijke keuze.


Je kan zo heerlijk genieten in de tuin tijdens de warmere dagen. Een wicker loungeset is een goede investering voor in je tuin. Gelukkig is het niet nodig om de tuinmeubelen van wicker droog op te bergen, omdat wicker een weerbestendig product is. Je kunt deze tuinmeubelen dus het hele jaar buiten laten staan.


Mocht je tuinmeubel van wicker na verloop van tijd een beetje smerig worden, dan is deze vaak eenvoudig schoon te maken met een natte doek.

De wicker tuinset is niet weg te denken uit de Nederlandse tuinen. Het veelzijdige materiaal biedt zoals bij de wicker loungeset dezelfde voordelen bij de wicker tuinset. Loungesets koop je eenvoudig online bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd. Vele aanbiedingen bij bol.


In ons assortiment hebben we loungesets in diverse kleuren en materialen, zoals aluminium, steigerhout en wicker loungesets. Je wilt natuurlijk dat je loungeset mooi staat in je tuin, maar ook dat hij bestand is tegen diverse weersomstandigheden. In een handomdraai bij u geleverd. Diverse soorten wicker loungesets.


Er zijn verschillende mogelijkheden om uit te kiezen als je een wicker set wilt. Wicker is dan een perfecte keuze. Je kunt bijvoorbeeld een diningset kiezen waar je heerlijk een maaltijd aan kunt nuttigen, maar ook op kunt loungen. Dit kan door de combinatie van een hoge tafel met een loungebank. Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats.


Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. Bekijk alles met loungebank wicker ! Aanvullend kun je nog accessoires als dienbladen, kussenboxen en bloembakken van wicker aanschaffen om de loungeset helemaal compleet te maken.

KARWEI beschikt over diverse soorten moderne loungesets voor in de tuin! De meest populaire loungebank is nog altijd de wicker vlechtwerk tuinbank. Het materiaal wicker is flexibel en zeer weerbestendig. Het is namelijk onderhoudsvriendelijk, maar tegelijkertijd ook weerbestendig en daarom uitermate geschikt voor een tuinmeubel als deze.


Kenmerkend voor de serie Levante is dat de kussens extra dik zijn, wat een luxere uitstraling en zitcomfort geeft. Voor een loungebank heb al snel een plekje buiten in de tuin. Een lounge tuinbank kan een grote hoekbank zijn, maar er zijn ook kleinere formaten voor kleine terrassen of balkons. Van hout, bamboe of wicker : er is altijd een loungebank die past bij jou en in jouw tuin. Dan adviseren wij u een loungebank.


Onze loungebanken zijn door de diepe zitting ideaal om zitten en liggen te combineren. Zo vindt u bij Hoekbanken. Hier kan dan ook eenvoudig een hapje of drankje op geserveerd worden.


Bij een hoekbank wordt, naast een loungebank en tafel, ook mogelijk een fauteuil meegeleverd. Zowel de loungebanken als hoekbanken zijn voorzien van een aluminium frame, gemaakt van wicker. Dit materiaal heeft als voordeel dat het onderhoudsvriendelijk is. Mooie douglashouten loungeset compleet met loungebank , tafel, stoelen en outdoor kussens. Deze loungeset heeft een robuuste uitstraling en heeft een open achterkant waardoor de set licht is en gemakkelijk te verplaatsen is.


Dan is het raadzaam om uw loungebank in de winter en herfst binnen te zetten of eventueel af te dekken met de daarvoor bedoelde beschermingsmiddelen. Het grote voordeel van synthetisch wicker is de weerbestendigheid van het materiaal. Qua onderhoud adviseren we wicker loungemeubelen in natte en koude maanden overdekt en binnen te bewaren. Zorg dat kussens niet vochtig worden in de winter, dus leg deze in uw geisoleerde woning en niet in uw tuinhuis waar het vochtig is. Combineer uw aankoop van loungemeubelen voor buiten met onze sierbestrating of vlonderplanken voor uw terras.


Op zoek naar een loungeset voor in jouw tuin? Beide soorten loungesets zijn erg makkelijk in onderhoud en kunnen het hele jaar buiten blijven staan als je dit zou willen. Het wordt wel aangeraden om ze alsnog in de wintermaanden op te bergen.


Naast wicker en aluminium zijn er nog meerdere materialen waarvan loungesets gemaakt zijn, zoals kunststof, metaal en hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts