woensdag 27 juli 2016

Bloembollenkwekerij

Rechtstreeks van de kwekers. Bestel bloembollen bij BULBi. Gekeurd door de bloemenbollenkeuringsdienst en het Naktuinbouw. Keuze uit ruim 1soorten! Welkom op de website van P. We zijn een bedrijf met meer dan 1jaar ervaring in de bloembollenkwekerij en export van bollen.


Tulp, hyacint en narcis zijn de hoofdproducten, aangevuld met muscari, krokus, amaryllis en lelie. Wij zijn een bloembollenkwekerij gespecialiseerd in de teelt van tulpen, narcissen en krokussen. Ook verhuren wij in de winter. Ons familiebedrijf is opgericht door Wim van Lierop. Wij telen ruim jaar bloembollen in de kop van Noord-Holland.


Het huidige teeltplan omvat tulpen en narcissen. Wil je een keer een bloembollenkwekerij bezoeken? Dan kan je terecht bij De Tulperij in Voorhout. Een authentieke beleving die je niet mag missen. Het bedrijf is gespecialiseerd in de teelt van tulpenbollen.


Julianadorp, en teelt meerdere soorten bloembollen. De lelies worden voor een groot deel geteeld in de buitengebieden. De Ridder bloemen- en bloembollenkwekerij van Jacques en Léon de Ridder werd aan het eind van de 19e eeuw opgericht door hun overgrootvader. Hij begon dit bedrijf in Noordwijk en de teelt bestond voornamelijk uit tulpen en narcissen.


Daarna gaan we starten met de workshop, het vullen van de bloembollenmand. In deze bloembollenmand is plaats voor 1verschillende soorten bloembollen (eigen samenstelling van de mand is mogelijk). Op ons gemengde bedrijf hebben wij ook een bloembollenkwekerij. Bovendien broeien wij van januari tot en met maart snijhyacinten in onze bollenschuur. WAAR TULPEN GROEIEN IS HET ALTIJD LENTE.


De belangrijkste activiteit van Noordbol is het telen en verwerken van hectare aan bollen, botanisch beheer en. Ysselsteyn (Limburg) door de rechtbank in Limburg failliet verklaard. Als curator is aangesteld Mr. Er werden voornamelijk narcissen en krokussen geteeld. Het is een echt familiebedrijf.


Nu zijn het meer de bijzondere bolgewassen. Bloembollenkwekerij De Razende Bol bestaat al generaties lang. Het zijn bollen waar meer handwerk bij komt kijken.


Op dit moment telen we nog diverse soorten bloembollen waarbij veel handwerk nodig is. Onze bloembollenkwekerij is een bloembollen groothandel, waardoor wij veel Crocosmia bollen speciaal voor de export hebben. Vooral in Engeland is deze bloemsoort erg populair.


Naast export en verkoop aan grote inkopers, verkopen wij ook aan particulieren. Dick Schoon BV is een moderne bloembollenkwekerij , die gespecialiseerd is in lelies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts