dinsdag 12 juli 2016

Kwaliteit graszoden

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Direct en snel leverbaar uit eigen teelt. Graco Gras is al meer dan jaar actief in de verkoop van graszoden. Onze naam staat voor kwaliteit.


Door continue te streven naar verbeteringen op het gebied van graszoden teelt en machinepark garanderen wij hoge kwaliteit graszoden.

AA kwaliteit graszoden Deze uitzonderlijk goede grasmat kenmerkt zich door zijn dichtheid en leeftijd. Deze mat is uitermate geschikt voor de particuliere tuin. Wij kweken deze zelf en zetten daarmee de standaard voor de kwaliteit. Premium kwaliteit van onze graszoden.


Als u een perfect gazon wilt met de hoogste kwaliteit graszoden , dan kunnen wij u dit leveren en leggen. Het gras waar wij mee werken is namelijk van uitzonderlijke en uniek hoge premium kwaliteit. Zitten er insecten in uw graszoden ? Want de aanwezigheid van insecten in de graszoden geven een indicatie over de kwaliteit van de graszoden.

Regenwormen komen alléén voor in grond waar voldoende meststoffen aanwezig zijn. Kwaliteit van onze graszoden. Toen we graszoden besteld hadden bij 1gazon konden we er een aanhanger bij huren om het te vervoeren, dat is nog eens handig! Ook de kwaliteit is top, de tuin was in korte tijd weer mooi groen.


Kies of upload een ontwerp. Gemakkelijk en snel graszoden bestellen en al vanaf 50mkrijgt u ook nog eens oplopende korting! Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit en zijn de grasmatten gemakkelijk te leggen.


Ogenschijnlijk is er aan onze graszoden de afgelopen decennia weinig veranderd. De graszoden worden op donderdag, vrijdag en zaterdag door heel Nederland bezorgd. Ons gras en graszoden zijn voortdurend in ontwikkeling, net zoals de diensten die we daarbij bieden.


Neem dan graszoden van Berkhout, dan bent u verzekerd van een uitstekende grasmat! We werken continu aan onze producten en aan onze dienstverlening. Wij maken gebruik van verschillende grassoorten. Door een nauwkeurige selectie van zaden is onze zode geselecteerd op uiterlijk en sterkte. Daarom zijn onze graszoden mooi van kleur, vrij van onkrui goed betreedbaar en van uitstekende kwaliteit.


Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan op onze website.

De beste kwaliteit Persoonlijk. Met graszoden super snel een mooi gazon. U krijgt van ons gras van het juiste mengsel en van een uitstekende kwaliteit , namelijk van het merk Queens Grass. Levering goe alleen jammer dat het gras niet afgedekt in de volle zon wordt gezet.


Opletten als je niet thuis bent. Bij ons werden twee pallets gelever de ene pallet was van uitstekende kwaliteit , de tweede pallet leek duidelijk van mindere kwaliteit , geel en zoden met gaten erin. Graszoden , top kwaliteit , thuis geleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts