dinsdag 26 juli 2016

Intratuin steigerhout

Bespaar tot wel via kiesproduct. Beleving, dat is wat je in onze winkels vindt. Je komt nooit voor niets naar Intratuin. We verrassen je telkens met nieuwe producten en frisse ideeën.


Intratuin heeft een breed assortiment voor het onderhoud van tuinmeubelen. Voor ieder soort materiaal hebben we reinigers en beschermers.

Begin altijd met het schoonmaken van de meubelen. Behandel ze daarna met een Intratuin beschermingsproduct om de levensduur van je meubelen te verlengen. Ook voor diverse meubelen kun je terecht bij Intratuin ! Van salontafels tot bijzettafels en van stoelen, krukjes en poefs tot diverse kastjes en decoratiemeubelen. En wat dacht je van decoratieladders of wandrekjes? Alles om lekker en sfeervol te kunnen te wonen!


Bekijk ons uitgebreide assortiment en laat je verrassen door het aanbod. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor een meubel van dit robuuste hout.

Verzamel mooie rechte (berken)takken uit het bos. Bepaal hoe groot je de kerstboom wilt maken en zaag de takken in verschillende lengtes, van breed naar smal. Zo bouw je de kerstboom op.


Bij Intratuin vind je ook een kant en klare alternatieve kerstboom met takken voor als je wat minder tijd hebt. Een specifiek en veelgevraagd soort houten tuinbank is de steigerhouten tuinbank. Met zijn robuuste, stoere en een tikkeltje rauwe uitstraling past deze bank uitstekend in de meeste tuinen, iets dat eigenlijk van alle steigerhouten tuinmeubelen gezegd kan worden.


Een tuin hoeft niet per se achter een huis te liggen, tenslotte. Voor heel veel mensen is het terras of balkon hun tuin. Want op je terras of balkon kan je vaak heel veel groen kwijt.


En dat lekkere plekje is pas echt compleet met een leuke tuininrichting. Deze oppottafel is gemaakt van steigerhout en steigerbuis als frame. Handige haken om bv gereedschap aan op te kunnen hangen.


De houten bladen van steigerhout zijn ook in nieuw steigerhout met of zonder wash te bestellen. Dit betekent nog langer genieten van lange avonden buiten! Een heater geeft heel gericht warmte af, waardoor je hem precies kunt richten op de plekken waar jij je warmte wil hebben.


Stel zelf uw hele steigerhouten tuinset samen. U selecteert eerst het model tafel en vervolgens kunnen we daarbij een bank zonder rugleuning, een bank met rugleuning of stoelen maken. Ons systeem berekent nadat u de lengte van de tafel heeft opgegeven wat er onder de tafel past en wat dit kost, en eventueel ook wat passende kussens erbij kosten.

Qua steigerhouten tuinmeubels kun je alle kanten op. Zo zijn er verschillende mooie robuuste hoekbanken waar je voldoende ruimte hebt om eens wat vrienden uit te nodigen voor een drankje. Steigerhouten tuinmeubelen, veel variatie mogelijk! Gebruikt steigerhout is hout dat is gebruikt in de bouw, vaak om, zoals de naam al zegt, steigers mee op te bouwen.


Ongebruikt steigerhout is nog niet eerder gebruikt en heeft dus ook een andere look dan gebruikt steigerhout. Met bijvoorbeeld gebruikt steigerhout. Ideaal als basismateriaal voor een creatieve kerstboom met een natuurlijke en robuuste uitstraling. Geschikt voor binnen en buiten.


Natuurlijk kun je deze boom ook in andere formaten maken. Goedkope meubelen kopen Trendy - Modern - Kwaliteit Ruim assortiment Online bestellen! Maar ook vergrijsd steigerhout of planken die wit voorbehandeld zijn. Zo heb je binnen een handomdraai al het steigerhout voor je project bij elkaar. Let ook op onze steigerhout aanbieding.


Oppottafels koop je eenvoudig online bij bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts