vrijdag 22 juli 2016

Blauwzuurgas kopen

Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. Wie in Nederland vastloopt met een euthanasievraag, kan uitwijken naar België: pillen voor zelfdoding zijn daar zonder veel moeite zonder recept te. Cyanide is een naam voor een groep zouten zoals kaliumcyanide (KCN), waterstofcyanide (HCN), blauwzuurgas.


Deze stoffen lijken sterk op suiker en zouden naar amandelen ruiken. Wat doet cyanide en hoe werkt het? Cyanide, zowel waterstofcyanide als kaliumcyanide zijn extreem giftig en worden in verscheidene markten gebruikt. De beste cyanide is kaliumcyanide (KCN).


Hier kun je ook waterstofcyanide of blauwzuurgas met maken indien je zuur met KCN mengt. Dan is het maar logisch om een cyanide kopen die kwalitatief is en waar je verdere cyanides met kunt maken. Koop geen ijzercyanide aangezien deze minder goed werkt en “vervuilt” is. Waar kan ik cyanide kopen ? Waterstofcyanide of blauwzuur is een anorganische verbinding van waterstof, koolstof en stikstof, met als brutoformule HCN. Het is een extreem giftige kleurloze tot.


Waterstofcyanide ( blauwzuurgas ), gemaakt door kaliumcyanide met een zuur te laten reageren, wordt in de Verenigde Staten officieel gebruikt om gevangenen in de gaskamer te executeren. De gaskamer werd echter door een Amerikaans gerechtshof als wrede en ongebruikelijke straf aangewezen. Als blootstelling aan hogere concentraties blauwzuurgas niet onmiddelijk leidt tot bewusteloosheid en ademstilstan dan kunnen initiële verschijnselen als misselijkheid en braken, duizelighei onrust, hoofdpijn, versnelde of vertraagde hartslag, versnelde en diepe ademhaling en een lichte stijging van de bloeddruk voorkomen. Blauwzuurgas is waterstofcyanide gas. Zeer gevaarlijk en heel snel dodelijk.


Het ruikt heel licht naar amandelen (in amandelen zit ook een kleine hoeveelheid cyanide). In de grond kan cyanide aanwezig zijn. Zodra er iets tegen de leiding loopt te smeulen, kan er dus blauwzuurgas ontstaan. Dit spul kan je overigens in gewone winkels kopen , en de doses die nodig zijn om van je ratten af te komen zijn slechts een kleine factor twintig tot honderd kleiner dan de hoeveelheden die mensen de das om doet. Beter om cyaankali te kopen ? Maken is zo moeilijk, waarom het maken als je het makkelijk en snel kan kopen ? Bij vertering in de bodem komt blauwzuurgas vrij welke aaltjes tegen gaan.


Tijdens de groei van Soedangras vind er een vermeerdering plaats van het aaltje Pratylenchus penetrans welke na onderwerken van het gewas weer snel gedood wordt. Wij hebben het ras Piper in ons advies welke al enkele jaren succesvol geteeld is. Onlangs heeft een vriendin van mij zelfmoord gepleegd door het innemen van kaliumcyanide.


Nu heb ik enig onderzoek gedaan naar het innemen van deze stof het zuurstof. De verbindingen met exotische namen zoals tabun, sarin, VX en soman bevatten als hoofdbestanddeel fosfor en enkele cyanidegroepen (en in het geval van sarin ook fluoride). Deze zenuwgassen zijn twintig maal giftiger dan blauwzuurgas.


De stoffen zijn bij kamertemperatuur vloeibaar, maar zijn zeer vluchtig en verspreiden zich snel. Tevens wordt het gebruikt in de kunststof industrie, onkruidbestrijding en als oplosmiddel. Cyaanvergiftiging of blauwzuurvergiftiging treedt op bij inademing van een cyaanverbinding of cyaanwaterstof.


Dit staat ook wel bekend onder blauwzuur. Heb jij die mollenvangkooitjes zelf wel eens gezien? Ik ben ze hier in de regio nog nooit tegengekomen. Eigenlijk geloof ik er zelf niet zo in. Chemische bestrijding van mijten is na het wegvallen van middelen als blauwzuurgas , dichloorvos en naftaline alleen nog mogelijk met het enig toegelaten middel Actellic (pirimifos-methyl), maar ook dit middel staat onder druk.


De pitten van appels, peren, abrikozen en ander fruit bevatten de grondstoffen voor blauwzuur (cyanide). Maar dat dodelijke gif ontstaat pas als de pitten. Daarom is het niet zo simpel om kaliumcyanide aan te kopen.


Bedrijven die in de metaalsector of goudsector zitten, kunnen deze stof bestellen onder sterke voorwaarden en controles. Attesten voor gebruik zijn hier dan ook verplicht. Klik op onderstaande gele afbeelding om te ontdekken hoe jij exact kaliumcyanide kan kopen.


Lijnzaad bevat cyanogene glycosiden (linamarine) die, wanneer ze in contact komen met bepaalde enzymen die eveneens in het zaadje zitten, blauwzuurgas vormen. Bij opname blokkeert blauwzuur de stofwisseling van het paard en het kan in kleine hoeveelheden al dodelijk zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts