woensdag 27 juli 2016

Hotel de bonte wever

Betaal met iDeal of credit card. Vergelijk en bespaar geld. De beste last minute aanbiedingen. Ontdek of herontdek Nederland. Reserveer online, laagste prijzen.

Overnachten in een All-Inclusive hotel? Kom naar De Bonte Wever in Assen! De Bonte Wever is het meest complete viersterrenhotel van Nederlan vlak bij de historische binnenstad van Assen. Boek je verblijf nu online!


Kom heerlijk ontspannen en genieten in hotel De Bonte Wever ! Aan de rand van Assen direct gelegen aan één van de oudste bossen van Nederland en vlakbij de historische binnenstad van Assen ligt wellicht het meest complete viersterrenhotel van Nederland. Geniet van sfeervolle feestdagen in hotel De Bonte Wever in Assen! Er is geen betere plek om de Kerstdagen te vieren dan bij De Bonte Wever.

Alles is aanwezig om u onvergetelijke feestdagen te bezorgen tezamen met uw gezin, vrienden, familie en kennissen! U kunt ook genieten van ontspannende lichaamsbehandelingen of aan uw conditie werken in de fitnessruimte van het hotel. De Bonte Wever biedt verder faciliteiten voor onder meer tafeltennis, biljarten, darten en computerspelletjes.


Hotel De Bonte Wever and CRT have an alliance, which means that CRT can book a room with Hotel De Bonte Wever in Assen at a reduced rate. Mocht u er desondanks op uit willen in Drenthe, dan heeft u een enorme keuze. Wilt u lekker shoppen, bezoek dan het gezellige stadscentrum van Assen. Vermaak je in het zwemparadijs of laat je verwennen in de schoonheidssalon. Voor een dagje winkelen is de stad Assen ideaal.


Maar naast het golfslagba de wildwaterkreek en de glijbanen, valt er nog veel meer te beleven. U kunt bijvoorbeeld baanzwemmen in het 25-meter bad (binnen of buiten). De kids spetteren er lekker op los in het peuterbad. Breng een bezoek aan de sauna- en rustruimte (gekleed) die volledig in het teken staat van ontspanning. Iedere dag de beste Hotel Deals.


Vind de laagste prijs en bespaar op uw vakantie naar Spanje! Specialistisch advies nodig? Guest can also enjoy relaxing body treatments work out at the hotel ’s gym.

A range of games are available at the Bonte Wever , such as table tennis, billiards, darts and video games. The hotel ’s restaurant serves à la carte menu. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar op slechts minuten rijden van Groningen Airport Eelde.


In het hotel kun je volop genieten van de vele sport- en ontspanningsfaciliteiten zoals het subtropische zwem- en saunaparadijs met golfslagba sauna- en rustruimte, buitenbad en het professionele fitnesscentrum. Nabij de Ain Assen ligt het viersterren hotel De Bonte Wever. Je hebt tijdens openingstijden toegang tot het subtropisch zwembad met golfslagba wildwaterkreek, glijbaan, buitenzwembad en saunaparadijs (het dragen van badkleding is verplicht). Direct gelegen aan één van de oudste bossen van Nederland en vlakbij de historische binnenstad van Assen ligt viersterrenhotel De Bonte Wever. In het hotel (2kamers) vindt u een gezellig uitgaanscentrum, verschillende restaurants, een subtropisch zwem- en saunaparadijs, een bowling, een professionele fitness, vergaderzalen en meer.


Informatie over De Bonte Wever. Vlakbij het centrum van Assen vindt u Hotel de Bonte Wever. De Bonte wever beschikt over een zwem- en saunaparadijs waar u als gast van het hotel gewoon gebruik van kunt maken.


In de winter kunt u ook schaatsen in het ijsstadion. Centraal gelegen, nabij de Atreft u De Bonte Wever Assen, hét hotel , congres-, sport- en evenementencentrum van het noorden. Verrassend compleet met een unieke 4-sterren hotelaccommodatie. Ons complex biedt ontelbare mogelijkheden op zeer uiteenlopende gebieden.


Voor welke gelegenheid dan ook, sportief, ontspannen feestelijk of zakelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts