woensdag 6 juli 2016

Hoezen statafels

Verkrijgbaar in rond en rechthoek. Bestel nu uw partytafel online! Op werkdagen voor 16u bestel de volgende werkdag in huis. Jouw nieuwe favoriete Statafels kopen? Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Koop nu statafels voor uw huis.

Professionaliteit binnen klik bereik! Als u hoezen bestelt, leveren wij deze altijd inclusief waszak. Hier kunt u het gebruikte linnen in doen wanneer wij de statafels en hoezen weer op komen halen.


U hoeft de hoezen dus niet zelf te wassen, dit doen wij voor u. Voor het reinigen rekenen wij geen extra kosten. Met een statafel bespaar je veel ruimte en creëer je een gezellige sfeer. Als je de statafel niet altijd gebruikt, kies dan voor een opklapbare statafel.


Deze kun je opfleuren met een mooie statafelhoes.

Ook zijn opklapbare statafels makkelijk op te bergen door het compacte formaat. U kunt direct online een statafel huren! De statafelhoezen stretch hebben een strakke en moderne uitstraling. Ze kunnen zowel speels als chique gestijld worden.


Er is keuze uit twee stoffen, Licht Stretch en Basic Stretch, waarvan de producten kunnen worden gemaakt. Combineer bijvoorbeeld voor een klassiek effect eens de statafelrok zwart met de statafelrok wit. Of kies voor Koningsdag of een voetbalwedstrijd bij meerdere statafels voor hoezen in de kleuren roo wit blauw en oranje. Of combineer de kleuren van je bedrijfslogo op statafel met een statafelhoes en topcover.


De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Ontdek ons unieke assortiment bartafels.


Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Een tafel- of stoelhoes geeft de totale inrichting van een evenement soms een heel andere sfeer. Deze mooie statafelhoezen zijn geschikt voor ronde statafels.


Voor een gedeelte van ons assortiment tafels en stoelen bieden we hoezen aan.

We beschikken uiteraard over een groot aantal kleuren zodat u de kleur altijd kunt matchen met de rest van de inrichting. Een goed stabiel onderstel waarbij de poten evenredig naar de grond lopen, maken een statafel stevig. Onze statafels zijn tevens stevige modellen. Na van een aantal fabrikanten van statafels gewijzigd te zijn, kunnen wij nu toch wel stellen dat wij zeer stevige statafels verkopen en in ons assortiment hebben. Op zoek naar hoezen voor statafels tegen de laagste prijs?


Wij bieden ze zowel in stretchstof als in de traditionele wijze waarin je de hoes om de tafel bindt. New York Statafelset van Statafelshop. De hoezen van PrintTable passen perfect om deze bartafels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts