woensdag 13 juli 2016

Rvs strekmetaal

Almetaal is een strekmetaal leverancier met een van de grootste assortimenten van Europa. Met onze voorraad van ruim 1. Metaalketen heeft strekmetaal in de materialen staal, sendzimir, aluminium en RVS op voorraad. Afhankelijk van de gebruiksdoeleinden leveren we u het strekmetaal in normale uitvoering of in anti-slip, platgewalst of in decoratieve plaat.


De gebruikelijke uitvoering van strekmetaal is met ruitvorminge uitsparing. Almetaal: uw specialist in geperforeerde platen, strekmetaal en metaalgaas van o.

RVS en (Sendzimir) verzinkt staal. Dit zijn de meest gebruikte materialen, maar u kunt ook denken aan metalen als koper en messing. In de webshop van IJzershop. Daarnaast kan strekmetaal standaard of vlakgewalst geleverd worden.


Strekmetaal wordt toegepast als gevelbekleding en afwerking van balustrades. En ook hier geldt dat wij veel standaard uitvoeringen direct kunnen leveren vanuit de fabrieksvoorraad voor een scherpe prijs. Vraag vrijblijvend online een offerte aan voor al uw metaalgaas, looproostergaas en ander strekmetaal.


Wilt u een afwijkende maat bestellen, kies dan in de catalogus de afmeting die het meest overeenkomt.

Wij maken de voor u gewenste maat! Zo wordt RM strekmetaal ook gebruikt als versteviging onder transportbanden, gebruik in loopbruggen en afsluitingen, het versterken van beton, gebruik als afscherming in moderne gebouwen en constructies. Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van RM strekmetaal.


Hieronder maken we een beperkte opsomming. Het fabrieksmatige productieproces ontstaat doordat de platen machinaal met boven- en ondermessen worden ingesneden en tegelijkertijd uitgetrokken. Het adres voor geperforeer gaas én strekmetaal.


Lok – BSNL voert een uitgebreid programma van geperforeer gaas én strekmetaal. Deze producten kunnen in diverse materiaalsoorten geleverd worden zoals RVS , aluminium, en (verzinkt) staal. Het strekmetaal wordt exclusief vervaardigd door onze Duitse partner Brünsch Streckgitter Technik GmbH. Hierdoor ontstaan ruitvormige openingen die een gevel een transparante uitstraling geven. Doordat er bij de vervaardiging geen materiaal verloren gaat, is strekmetaal een economisch product.


Het wordt ook wel strekstaal of gerekt metaal genoemd. Gerekt metaalgaas of strekmetaal. Materiaal: Rvs AISI 304(L), gegalvaniseerd staal, blank staal, aluminium. Andere materialen op aanvraag.


De toepassingen van strekmetaal zijn legio, onder andere inbraakbeveiligingsmateriaal, looproosters, bordessen, balustrades, maar ook ter decoratie als front voor luidsprekers, schermen voor open haarden, plafondpanelen enzovoort. Kabel-Zaandam, een gespecialiseerde service groothandel op het gebied van GEPERFOREER GAAS en STREKMETAAL , is een moderne en solide onderneming, welke is opgericht. Vind de beste selectie rvs strekmetaal fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit rvs strekmetaal voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.

Met strekmetaal en geperforeerd metaal van Rometa Metaalproducten kunt u eindeloos creëren. Van gevelbeplating tot constructie-onderdelen, de kwaliteit is hoogwaardig en de mogelijkheden zijn uitzonderlijk en eindeloos. We leveren maatwerk met gevoel voor design en oog voor detail. Al veel opdrachtgevers gingen u voor! Al uw metaal online bestellen voor particulieren en bedrijven.


Pagina: Vorm metaal taf of platte stroken geknipt uit plaatmateriaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts