maandag 11 juli 2016

Rubbersnippers

Onze rubbersnippers , gemaakt van 1 gerecyclede heftruckbanden en is 9 metaal en canvas vrij en weer recyclebaar, dus veilig voor mens en milieu. Zo is je kostenbesparing over jaar tot meer dan ten opzichte van andere val ondergronden. Rubbersnippers geven niet alleen de allerbeste valdemping, ze zijn ook nog eens voordeliger. En - niet onbelangrijk - je helpt ook het milieu want onze rubbersnippers zijn 1 gerecycled uit heftruck banden zonder vezels en metaaldeeltjes ed.


Rubber snippers gemaakt van gerecyclede autobanden. Alternatief voor houtsnippers en zand.

Leverbaar in kleuren voor €- per kilo. Deze sterk op houtschors lijkende geschaafde rubbersnippers zijn zeer geschikt als val ondergrond en voldoen aan de eisen die worden gesteld door het besluit Veiligheid en Attractie en Speeltoestellen. Voor de aanleg van een openbare speelplaats gebruiken wij rubberschors , wat vele voordelen heeft in verhouding met vergelijkbare producten.


Ook kunnen de rubberen snippers gebruikt worden voor een speeltuin. Rubbertegels en rubbersnippers voor de speelplaats Rubbertegels Speciaal voor kinderspeelplaatsen zijn rubbertegels ontwikkel die leverbaar zijn in de kleuren blauw, grijs, groen, rood en zwart. Voor het formaat van de tegels kan gekozen worden uit verschillende lengtes, breedtes en diktes. Eco rubbersnippers bodembedekking nieuw exclusief in belgië Horticult Waasmunster heeft een exclusieve bodembedekker, schorsvervanger enkel verkrijgbaar bij ons in België.


Houtsnippers geven een warme uitstraling aan de tuin. Er komt een natuurlijke geur vanaf als het heeft geregend.

Maar snippers zijn niet alleen leuk ter decoratie. Dit is een duurzame en onderhoudsvriendelijke valondergrond van gerecyclede rubbersnippers met een natuurlijke uitstraling. Wij zijn een onafhankelijke partij die u graag een objectief advies geeft over uw speelplek en u van alle speeltoestellen kunnen voorzien. HvR Speeltotaal kan de inrichting van uw speelplek compleet voor u verzorgen. Bekijk het bord Rubber-Snippers van zwartgroen op Pinterest.


Bekijk meer ideeën over Snippers, Buiten speelgebieden en Natuurlijke speelplaatsen. Volgens die man lag het ook eigenlijk vrijwel altijd goed om te rijden. Spelen, sporten of gewoon lekker loungen? Dankzij zijn veerkrachtige werking is de Flexis Rubbervloer de ideale ondergrond voor elk sport- of speelterrein.


Rubberschors, rubbersplit of rubbersnippers Vrij nieuw nog op de markt is het schors of split van rubber. Deze halfverharding van rubber wordt gemaakt van gerecyclede autobanden en levert een milieuvriendelijk en duurzaam product op. Het rubberschors is, naast de natuurlijke kleur zwart, verkrijgbaar in nog acht verschillende kleuren. Specialist in het inrichten en aanleggen van duurzame totaaloplossingen voor in de buitenruimte. Tuinen, speeltuinen, sportvoorzieningen en meer.


De unieke eigenschappen van rubbersnippers zorgen voor een veilige speelomgeving voor uw kinderen. Het voorjaar komt er aan , tijd om met de tuin ed bezig te gaan. Transport: Wij leveren door heel Nederlan vanaf € - euro per pakket binnen uur.


De korrels bevatten procent van het zware metaal zink.

Dergelijke zinkwaarden in de bodem zouden strafbaar zijn volgens het Besluit Bodemkwaliteit. Dat besluit betreft echter louter steenachtig materiaal. Maar de milieuschade is er niet minder om”, aldus Van Duin.


Van Duin van Recycling Netwerk heeft berekend dat het storten van rubbersnippers op alle Nederlandse kunstgrasvelden leidt tot het weglekken van meer dan 10. Klik om andere gegevens over deze site te bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts