woensdag 27 juli 2016

Bestrijding fruitvliegjes in huis

Voor 23:bestel Morgen thuis. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Informatie over vochtbestrijding. Elk vochtprobleem lossen wij op. Gratis en vrijblijvende offerte.

Vooral bij wat rijper fruit, waar een sterkere geur af komt, zie je al snel fruitvliegjes. Ze zijn klein, maar komen meestal met veel tegelijk. En kunnen zich ook nog enorm snel voortplanten. Voordat je je gaat irriteren aan de kleine beestjes enkele tips om ze tegen te gaan. Dit maakt het ook lastig om de fruitvliegjes te bestrijden, omdat je op deze manier nooit alle vliegjes in één keer te pakken krijgt.


Maar waar komen die fruitvliegjes in je huis zo snel vandaan? En nog belangrijker: hoe kun je de fruitvlieg bestrijden? Er zijn niet voor niets duizenden mensen die tips zoeken voor het vangen, verjagen of verdelgen van fruitvliegjes.

Hieronder lees je daarom alles over de effectieve bestrijding van de fruitvlieg… Waar komen fruitvliegjes. Elk jaar laten ze zichzelf weer zien in vele huishoudens. Vaak vind je fruitvliegjes in de keuken of bij de afvalemmer.


Met warm aanhoudend weer kunnen fruitvliegjes zich razend snel vermenigvuldigen en heb je snel een plaag. Voornamelijk de kruiden, salie, knoflook en kruidnagel werken afstotend voor de fruitvliegjes in uw huis. Door een sinaasappel in twee helften te snijden en hier een kruid als kruidnagel in te stoppen, zult u veel fruitvliegjes verjagen.


Overlast van fruitvliegjes in huis was vreselijk! Fruitvliegjes hebben een hekel aan de sterke geur van bepaalde kruiden. Recensie door Ernst hadden zeer veel last van papiervisjes in onze woning, ze liepen op alle kamers. Het zijn van die heel vervelende kleine vliegjes die als een zwerm om je fruitschaal en door je huis vliegen.


De meeste mensen vinden ze onhygiënisch en irritant. Wat kun je doen tegen fruitvliegjes ? Vers, gaaf en hard fruit laten ze links liggen. Zorg dus dat fruitvliegjes niks te snacken krijgen: eet fruit op tijd op. Van fruit dat op moet, maak je een heerlijke smoothie of moes voor in de yoghurt.


Bijkomend voordeel, het staat ook nog leuk op het aanrecht. Er is meer nodig dan alleen het bestrijdingsmiddel.

Een bestrijdingsmiddel bestrijdt de fruitvliegjes die op dat moment in huis zijn. Ze voorkomen niet dat er nieuwe fruitvliegjes van buiten naar binnen. Als je fruitvliegjes weg wilt hebben maar je hebt dit niet in huis : azijn rode wijn enz, dan kun je dit ook gebruiken. Eén ding is zeker: begin zo snel mogelijk met de bestrijding , want fruitvliegjes leggen tot wel 5eitjes per dag.


Wanneer de temperatuur boven de graden ligt hebben de larven namelijk slechts uur nodig om zich tot fruitvliegjes te ontwikkelen. Heb je écht te kampen met de rouwmug in huis ? Met deze handige huis -tuin-en-keuken-tips voorkom en bestrijd je ze! Vervelende kleine vliegjes in huis waar je moeilijk vanaf komt? Grote kans dat het fruitvliegjes zijn.


Hoe kom je aan fruitvliegjes in huis en hoe kom je er weer vanaf. Zijn deze vliegjes gevaarlijk voor je gezondheid of zijn ze alleen maar lastig. Gelukkig wordt fruitvliegjes vangen met een val en dit lukmiddel een stuk makkelijker. Plaats de val in de buurt van de plek waar de meeste fruitvliegjes zitten en voor je het weet ben je van je fruitvliegjes plaag af! Af van overlast met fruitvliegjes bestrijden in huis.


Help mij met fruitvliegjes bestrijden en ervan afkomen! Is dit een bekende gedachte voor u? Wij helpen u graag verder! Het krijgen van een middel voor fruitvliegjes bestrijden doet u bij ons.


Kies dus snel voor fruitvliegjes bestrijden, wegjagen en wegkrijgen en laat ze ook nooit meer. Wanneer u fruitvliegjes bestrijdt met de doo moet u wel aandenken dat u dan ook de dode fruitvliegjes goed opruimt. Dode fruitvliegjes zijn anders weer voeding voor nog meer vliegjes en andere insecten.


Heeft u nog tips voor een goede bestrijding tegen fruitvliegjes ? Ongeacht waar de fruitvliegjes vandaan komen, worden ze vooral gezien bij ramen en gootstenen, omdat ze worden aangetrokken door licht en vocht. De LCD Aerosol dispenser set van Insect-free.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts