donderdag 7 juli 2016

High tea intratuin utrecht

De leukste restaurants voor een High Tea in Utrecht. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Vandaag bestel morgen in huis. Gratis verzending en retour!


Laagste prijs en gratis avondbezorging.

Bekijk uw resultaten high tea utrecht bij Finecomb. En geniet ondertussen van een verse kop thee, zelf samen te stellen door te kiezen uit diverse losse theesoorten en verse kruidenmixen. Vraag je vestiging naar de mogelijkheden. Proef ons wintermenu: Het Tuincafé. Heeft jouw Intratuin vestiging nog geen nieuwe horeca afdeling Eten in de.


Een high tea arrangement kost €15. Intratuin Utrecht : Waardebon ter waarde van euro te besteden op het gehele assortiment bloemen en planten bij Intratuin Utrecht : maak je huis en tuin helemaal. Als je op zoek bent naar een leuke High Tea in Dordrecht ben je bij ons aan het juiste adres.


Wij hebben de leukste zaakjes waar de zoete en hartige lekkernijen worden aangeboden voor je op een rijtje gezet.

Geloof het of niet maar bij de Intratuin in Utrecht , is dit allemaal verkrijgbaar. Iedere woensdag kunnen kinderen vanaf 11:uur tot 15:uur een pannenkoek versieren. Leuk voor kinderen tot twaalf jaar. Voor een ontbijt, high tea of gewoon een kopje koffie kun je terecht in het tuincafé. Leuk om een vriend of vriendin mee te verrassen, en vervolgens nog even een wandeling maken door het tuincentrum.


Met kerst tovert Intratuin Utrecht aan de Koningsweg het tuincentrum ieder jaar om tot een prachtig kerstwonderland. Voor, na of tijdens het shoppen is het heerlijk om even uit te rusten bij De Eetbare Tuin. Tussendoor even een heerlijke koffie of verse smoothie. Maar ook voor een smakelijke lunch of een uitgebreide high tea kan je bij de Eetbare Tuin terecht. Met een bezoekje aan ons restaurant maak je het bezoek aan Intratuin Halsteren compleet!


Hieronder vind je in één overzicht de leukste locaties van Utrecht. Combineer een High Tea in Utrecht met een leuke stadswandeling, een bezoek aan de Dom, één van de vele musea of gewoon lekker shoppen in de gezellige winkelstraten. Geniet samen met een vriend of vriendin van een heerlijke High Tea bij Parc388. Wij hebben een uitgebreide kennis van de producten die bijdragen aan een geslaagde high tea. Dankzij onze kennis kan jij genieten van een High Tea die je nog niet eerder in Utrecht bent tegengekomen.


Elk moment dat je in Utrecht bent is geschikt voor een High Tea. De provincie van cultuur en natuur. De Utrechtse Heuvelrug, lieflijke dorpjes, de vele buitenplaatsen en kastelen langs de Vecht, de Forten en natuurlijk de bruisende stad Utrecht met de kenmerkende Dom en de Oudegracht. Prachtige plekken voor een gezellige high tea !

Vind hier alle deals in Utrecht! Wie denkt aan een tuincentrum, denkt meestal niet meteen aan een middagje uit. Toch kan dat bij Intratuin IJsselstein.


Naast uiteraard het winkelaspect, organiseert dit tuincentrum elk jaar een Ladies Night. Ideaal voor een dagje weg met vriendinnen, moeder, zussen en dochters. Openingstijden Intratuin Koningsweg in Utrecht.


Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. We kwamen op het idee om haar mee te nemen voor een High Tea. Mijn moeder gaf aan dat de High Tea bij de Intratuin in Elst erg aan te raden was, omdat ze daar zelf al eens geweest was.


We gaven mijn oma een tegoedbon om met ons gezellig een middag je naar de Intratuin te gaan. Lekker uit eten in Duiven? Ontdek de beste High tea restaurants op TheFork (voorheen IENS), van eetcafé tot sterrenzaak.


Lees recensies en reserveer direct! Geniet voordelig van een moderne high - tea met belegde minibroodjes, zoete en hartige snacks. Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u een reservering plaatsen voor een high tea in ons sfeervolle kasteel in Utrecht ? Reserveren voor high tea Utrecht High tea.


Neemt u dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via het formulier. Naast een high tea bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een heerlijke lunch of diner.


De voorzijde van het restaurant biedt plaatsen, op de eerste etage vinden nog eens gasten een plek. De high tea wordt tot uur geserveerd! Zelf je high tea samenstellen bij Lewis. In plaats van een vast arrangement kun je bij Lewis Book Café je eigen high tea -etagère samenstellen.


Dat werkt zo: je kiest een formaat etagère (klein, middelgroot of groot) en loopt langs de high tea bar om de schaaltjes te vullen met lekkers naar eigen keus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts