vrijdag 15 juli 2016

Houten klimtoestel

Bij iedere Wickey Speeltoren jr. Bekijk het grootste assortiment met alle soorten online. Beste resultaten voor klimtoestellen op Finecomb.


Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost.

Speeltoestellen, Speelhuisjes, Schommels en veel meer! Dit klimtoestel is uitgerust met alle mogelijke klim- en klauteraccessoires. Prijs van dit klimtoestel is opgebouwd uit: Basisklimtoestel 1met lessenaarsdak incl.


Klimwand met houten klimblokken 13- euro. Metalen of houten klimtoestel kopen voor uw speeltuin of speelplein. De klimtoestellen van dit productlijn bestaan uit verschillende varianten: klimtoestel met klimwan klimtoestel met klimrek, klimtoestel met trap, klimtoestel met duikelrek en klimtoestel met klimnet.


De metalen palen van de klimtoestellen zijn van gegalvaniseerd en gecoat staal. Berlin houten klimtoestel lijkt op de Tokio houten klimtoestel uit de Dino serie, maar biedt nog meer uitdaging aan kinderen van de leeftijd tot jaar.

Ook dit toestel heeft een draaicarrousel, een klimtoren, ergonomisch gevormde kunststof ringen en glijbuizen. Een houten klimtoestel met RVS stangen geschikt voor de leeftijd van tot jaar. Offerteaanvragen binnen werkdagen. Houten klimtoestel bestellen?


Dit houten klimtoestel Little Monkey zal het pronkstuk zijn in uw tuin en hier kunnen verschillende kinderen zich urenlang mee vermaken. Kan nog een prima ronde mee! U vindt deze klimtoestellen en klimtorens al in diverse speeltuinen, parken en op schoolpleinen door heel Nederland.


De van geïmpregneerd grenen hout vervaardigde Papegaaienklim is een klimtoestel met een touwladder, een hangladder en slingerbanden. Het is een erg budgetvriendelijk speeltoestel. Maar toch degelijk door het gebruik van aluminium stangen en sporten.


Klimrekken en klimtoestellen zijn populair onder jonge avonturiers. Kinderen vermaken zich urenlang op een klimrek of klimtoestel. Europlay staat al jaren bekend om de innovatieve ontwerpen en de speciale werkwijze.


Tuinhout Neerkant ontwerpt en maakt houten speeltoestellen in eigen werkplaats. Zo zijn er speelhuisjes die echt voor jonge kinderen zijn, maar ook grotere speelhuisjes of speeltorens die aardig de hoogte in gaan en dus meer geschikt zijn voor kinderen die goed alleen kunnen klimmen. Ook aan de veiligheid is gedacht.

Ons assortiment klimtoestellen gaat van een metalen klimboom of kleuterklimboog, tot een houten klimtoestel met allerlei elementen. Een aantal van onze toppers: Archie is geïnspireerd op de klassieke klimboog, maar dan met allerlei nieuwe dimensies. De ruimte tussen de spijlen varieert, waardoor er verschillende klimniveaus ontstaan. Fijn en veilig buiten spelen op het schoolplein, speeltuin of bijvoorbeeld een speelplek in het park. Sicuro is de specialist in professionele sporttoestellen, speeltoestellen en valondergronden.


Sicuro biedt: Hoge kwaliteit producten Sterk in maatwerk Gedegen. Of u nu een speelkasteel of complete speelburcht zoekt, of de voorkeur geeft aan een glijbaan, schommel of uitdagend klimtoestel voor een basisschool speelplaats, buurt speeltuin of gemeente park… In onze catalogus vindt u een volledig overzicht van onze FSC houten speeltoestellen. Dé leverancier van uw speeltoestellen!


Nu winkelen Geselecteerd buitenspeelgoed Uw buitenspeelgoed. LoRas biedt prachtige houten speeltoestellen in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een speeltoestel met een schommel en een glijbaan, een speeltoestel met een klimrek of brandweerstang of een speeltoestel met twee verdiepingen? Deze onderstaande houten speeltoestellen zijn gemaakt van volledig geimpregneerd hout waardoor het houten speeltoestel jarenlang mee gaat zonder dat u er wat aan hoeft te doen. De mogelijkheden zijn eindeloos!


Gadero levert naast houten speeltorens ook trendy zandbakken en losse schommels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts