woensdag 20 juli 2016

Schaduwdoek spannen

Ruim Assortiment en Snelle Zending - Veel Maten, Ontwerpen en Kleuren. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ontdek nu onze nieuwe collectie schaduwdoeken. Eerst in huis, achteraf betalen!


Van sportkleding tot kampeerspullen.

Alles voor het hele gezin vind je bij Wehkamp. Als je de locatie bepaalt hebt en de bevestigingspunten hebt opgehangen dan is het tijd om het doek zelf te spannen. Het is slim om dit al even uit te proberen voordat je de bevestigingspunten definitief ophangt. Je weet dan zeker dat het schaduwdoek goed hangt. Een spanhaak is een belangrijk onderdeel om het schaduwdoek strak te kunnen spannen.


Indien het doek niet strak staat kan de wind ermee gaan spelen en waait het heen en weer. Bij een zeer felle wind loop je dus het risico dat het doek door de grote kracht van de wind kan gaan scheuren. Instructievideo voor het ophangen van een schaduwdoek of zonnezeil.

Hoe strakker u het doek spant hoe moeilijker de wind er onder kan komen. Spanhaak Mwordt toegepast bij kleinere maat doek. Bij schaduwdoeken die niet waterdicht zijn is dit niet van toepassing maar dan heeft u weer andere problemen. Bij het bevestigen van de schaduwdoek kunt u gebruikmaken van een bevestigingskit waarin eventuele haken, moeren en schroefogen zitten. Span het schaduwdoek goed strak, zodat de wind er weinig vat op heeft.


Indien nodig, kan je het doek later na spannen. De vouwen, die door de verpakking in het doek zijn gekomen, gaan er na een aantal weken vanzelf uit. Houdt het doek op spanning! Zoals een driehoekige schaduwdoek , vierkante schaduwdoek , rechthoekige schaduwdoek en een trapeze schaduwdoek.


Bekijk onderstaand filmpje hoe u een Nesling schaduwdoek kan plaatsen. Schaduwdoeken zijn er in diverse modellen en uitvoeringen. Bonsai vormen, spannen van draden zoals koperdraad en de werkwijze, dikte van de draa. Hallo,wij willen graag een schaduwdoek kopen om boven onze veranda te spannen.


Met de draadspanner rvs Mdraai je gemakkelijk en snel je schaduwdoek op spanning. Zonnedoek vierkant 4x4m geeft schaduw! ZONZ is de expert in (maatwerk) schaduwdoeken.


Heb je vragen over het bevestigen van een van de schaduwdoeken , twijfel dan niet en stel jouw vragen gerust aan een van onze specialisten op het gebied van schaduwdoeken.

Voordat je begint met afspannen, is het belangrijk om beide ritshelften van de tent kruiselings af te spannen , zodat de spanning aan de onderkant van de rits verdwijnt. Een schaduwdoek in de vorm van een driehoek of vierkant. Doe je dit niet, dan is de kans groot dat er teveel spanning op de rits komt te staan, waardoor de rits niet goed sluit. Onlangs een schaduwdoek en wat montage materiaal besteld bij zonnedoeken.


De bestelling werd na een paar dagen keurig geleverd. Helaas bleek het doek na uitpakken bij ons niet goed te installeren. Wilt u schaduwdoek boven uw terras monteren? UV-werend schaduwdoek kopen? Bescherm u en eventueel uw kinderen tegen de zon.


Maak met een klein budget toch een fraai terras met een schaduwdoek. Wij verkopen de beste kwaliteit Nesling Coolfit schaduwdoeken in driehoek of vierkant formaat inclusief bevestigingsmateriaal om het doek strak over uw terras te spannen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts