maandag 25 juli 2016

Terugstroombeveiliging ea

Terugstroombeveiliging ea

Groot assortiment keerkleppen. Eenvoudig bestel snel in huis. Watts keerklep tot goedkoper. Raminex terugstroombeveiliging EA bi. Kennisinstituut voor de installatiesector.


Het uitwisselen of reinigen van een vervuilde keerklep is een kwestie van enkele simpele handelingen geworden. Het vervuilde water van huishoudelijke machines wordt gescheiden van het schone drinkwater met een terugstroombeveiliging. Zo blijven de hygiëne en de smaak van uw drinkwater intact.


In ons ruime assortiment hebben wij de meest gebruikte terugstroombeveiligingen : de EA , EB en CA keerklep. Deskundig advies en snelle levering. Infokaart vloeistofklassen en terugstroombeveiligingseenheden De classificatie van een vloeistof die in contact staat of kan komen te staan.


Terugstroombeveiliging ea

Indien de afsluiter en terugstroombeveiliging type CA, niet direct op de doorstromende leiding wordt geplaatst, dan adviseren wij om aanvullend binnen 150mm van de doorstromende leiding een afsluiter met terugstroombeveiliging type EA te plaatsen. Deze beveiligingen voorkomen het terugstromen van verontreinigd water in het drinkwaternet (vloeistofklasse 2). Alles wat u moet weten over terugstroombeveiliging. Wanneer is het nodig en voor wie? Strooming geeft antwoord op de meest gestelde vragen over de terugstroombeveiliging en controles die voor collectieve drinkwaterinstallaties verplicht zijn.


Staat uw vraag hier niet tussen? De terugstroombeveiliging BA is uitgerust met een eerste keerklep, een ontlastklep en een tweede keerklep. De wijze van controleren en onderhouden wordt in deze ISSO. Vloeistofklasse TBE- EA betekent terugstroombeveiliging met een controleerbare keerklep. De oplossing: BA 9terugstroombeveiliging met beluchting van de tussenkamer, voorzien van een KIWA-certificaat volgens KIWA-beoordelingsrichtlijn BRL-K647.


Deze oplossing houdt in dat de BA 90 met KIWA-certificaat, nu in nog meer gevallen als een door het waterleidingbedrijf geadviseerd alternatief voor de onderbreking kan dienen. In een waterontharder kan water enige tijd stil staan, dan is het niet uit te sluiten dat bacteriegroei ontstaat. Water met bacteriën, dat willen we niet in het openbaar leidingnet hebben. Het Nederlandse water is van een zeer hoge kwaliteit en de overheid wil dit ook zo houden.


Aansluiting van een tandartsstoel met spittoon spoeling boven de rand. Wij adviseren minimaal een afsluiter en terugstroombeveiliging type EA te plaatsen. Keerklep - Werking en controle van een EA keerklep.


Terugstroombeveiliging ea

De TBE- EA is voorzien van een KIWA-keur en kan overal worden ingezet waar volgens Waterwerkblad 3. Ontbreekt deze beveiliging, dan kunnen onder bepaalde omstandigheden ongewenste stoffen terugstromen in de drinkwaterinstallatie. Om terugstroming te voorkomen is het vereist dat in de leiding een afsluiter en een EA -beveiliging (controleerbare keerklep) zijn gemonteerd. De beveiliging moet voldoen aan Waterwerkblad WB 3. EA beveiliging moet worden toegepast.


Terugstroombeveiliging EA Knel, 28. Aan winkelwagen toevoegen. Voeg toe om te vergelijken. De eigenaar van de installatie is hiervoor verantwoordelijk. Apparaten die op de installatie worden aangesloten moeten zijn voorzien van een terugstroombeveiliging die het risico van terugstroming van een vloeistof uit het apparaat voldoende afdekt.


Er zijn vele soorten terugstroombeveiligingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts