donderdag 21 juli 2016

Vijvernet spannen

Bekijk Direct Ons Totale Aanbod! Alles voor je tuin - Tuinartikelen! Voordat u het vijvernet kunt gaan plaatsen, moet u er voor zorgen dat uw vijver vrij is van bladeren, takken en ander afval. U kunt de bladeren en takken eventueel verwijderen met een klein vijvernetje van Velda VT.


Ziet uw vijver er schoon uit, dan kunt u aan de slag en uw vijvernet spannen. Een net over vijver spannen is ideaal zodat de reigers niet bij uw vissen komen.

Ons gamma bestaat uit duurzame vijvernetten die een lange levensduur hebben. Onze net over de vijver nemen geen vocht op, daardoor kunnen ze ook niet schimmelen. Wij verkopen voor elke vijver een geschikt vijvernet. Vijvernet - vogelnet met pinnen.


Voor vijvers met bijzondere afmetingen kunnen wij in ons eigen atelier altijd een vijvernet op maat maken. U kunt het vijvernet op eenvoudige wijze over uw vijver spannen. Hierbij hebt u keuze uit diverse afmetingen en afwerkingen. Ook wordt het vaak ingezet tegen reigers of katten.


Een vijvernet tegen reigers of katten is echter vaak niet mooi om te zien.

Estisch hebben vijver bezitters hier dus nogal wat moeite mee. Ook is het velda vijvernet PRO voorzien van monteerogen, wat het aanbrengen van het vijvernet gemakkelijker maakt. Enkele voordelen van een vijvernet : gaat algengroei tegen, beschermd eventuele vissen tegen roofdieren ook zorgt het ervoor dat de bladeren niet in uw vijver terrecht komen.


Zo hebt u bij ons onder andere keuze uit vijvernetten met en zonder randlijn. De door u benodigde afmeting is op aanvraag verkrijgbaar in diverse maaswijdtes. Op deze manier kun je lang genieten van je vijvernet.


Je kunt het net bestellen in diverse maaswijdtes en draaddiktes. Dropvormige of vierkante mazen? Als je een vijvernet wilt bestellen bij Nettenshop dan kun je kiezen uit een net met dropvormige of vierkante mazen. De vierkante mazen zijn makkelijker om te spannen. PE geknoopt vijvernetten met vierkante mazen Standaard afmeting.


Met de komst van het vallen van de bladeren en zeker als je bomen in de buurt van je vijver hebt kan het raadzaam zijn om een vijvernet te plaatsen. Als je dit nog nooit eerder gedaan hebt dan ga je wel effe schrikken want zo n vijvernet is enerzijds door zijn struktuur en anderzijds door zijn (rekbare) grootte een zeer onhandelbaar iets. Geniet u erg van de prachtige vissen die in uw vijver rondzwemmen?


Met een vijvernet gespannen over uw vijver beschermt u uw vissen tegen reigers, katten en andere roofdieren. Behalve dat de vijvernetten uw vissen optimaal beschermen tegen reigers, houdt deze ook takken en bladeren tegen voor een nette en schone vijver. Niets is vervelender dan telkens die bladeren uit de vijver te vissen. Natuurlijk hebben wij hier de juiste schepnetten voor, maar het is natuurlijk vele malen makkelijker om gewoon een vijvernet over je vijver te plaatsen.


Tijdens uw afwezigheid wilt u uw vissen uiteraard ook zo goed mogelijk beschermen.

Door het spannen van het net zullen uw vissen behoed worden tegen indringers. Het afdeknet is zeer fijnmazig. Nagenoeg alle bladeren en takken zullen opgevangen worden door het net, waardoor de effectiviteit van het net optimaal is. Bladeren en ander organisch afval zorgen voor verontreiniging van je vijver. Dit net is eveneens een gewasbeschermingsnet om overheen een plantbe kweekbak of tunnel te spannen.


Bonsai vormen, spannen van draden zoals koperdraad en de werkwijze, dikte van de draa. Met name in het najaar kunnen vijvernetten effectief worden ingezet om bladafval in uw vijver tegen te gaan. Duurzaam en rot bestendig voor langdurig gebruik.


Eenvoudig het teichabdecknetz over uw vijver spannen en met behulp van nethaken bevestigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts