vrijdag 22 juli 2016

Lijnafwatering

Hierdoor worden hinderlijke plassen voorkomen. Welk type afvoergoot u ook zoekt, bij PVC Voordeel vindt u altijd de lijnafwatering van de beste kwaliteit voor uw situatie! Het assortiment Kenadrain lijnafwatering bestaat uit hoogwaardige kunststof vervaardigde gootelementen en is geschikt voor de zwaardere verkeerstoepassingen. Bij lijnafwatering vangt u regenwater op in afvoergoten. Deze vergen minder breukvlakken in tegenstelling tot kolken.


De installatie en het onderhoud zijn eenvoudig en de prestaties goed.

Wavin biedt u een ruime keuze aan lijnafwateringsystemen en roosters. Met de efficiënte lijnafwatering van Witway is dit niet langer een probleem! Dit handige systeem is zeer eenvoudig te plaatsen en is visueel bovendien erg aantrekkelijk.


De lijnafwatering is slechts enkele millimeters dieper gelegen dan de tegels op uw terras, zodat het water er zonder moeite naartoe kan stromen. Door de toename van verharde oppervlakken van industrieterreinen, winkelstraten en garages, moet bij de aanleg hiervan ook rekening gehouden worden met de afvoer van het regenwater. DYKA speelt in op deze behoefte met verschillende opties voor lijnafwatering. Op zoek naar lijnafwatering ? Een lijngoot, ook wel lijnafwatering genoem wordt in verharde oppervlakten geplaatst.


Het is van belang dat het overtollige regenwater snel afgevoerd kan worden.

Wildkamp beschikt over een uitgebreid assortiment hoge kwaliteit lijngoten, voor elke toepassing bieden we een oplossing. De lijnafwatering zorgt voor de totale afvoer van bijvoorbeeld het hemelwater naar het achterliggende rioolstelsel al dan niet uitgerust met een zandvanger. Betegelbare douchebodemelemente voor lijnafwatering in verschillende designvarianten met onderbouwelementen, afwateringstechniek en toebehoren. Alle TUB-LINE-douchebodemelementen beschikken over een tweede waterafvoerniveau. De mannen van Martens behoren tot de grootste kenners op het gebied van beton en afwatering.


Lijnafwatering – TUB-LINE. Martens is producent van betonnen producten, zoals betonputten. Bij rieten en groene daken zonder dakgoot is het advies om GEEN verzinkt staal of gietijzer rooster toe te passen omdat deze daken agressieve stoffen als zuren en. Overslaan en naar de inhoud gaan.


Het brede assortiment Connecto lijnafwatering is geschikt voor toepassing rondom woonhuizen en gebouwen, in tuinen en parken. Deze lijnafwatering bestaat namelijk uit één gootsysteem van polymeerbeton met een gevarieerd roosteraanbo geschikt voor alle belastingsklassen (Atot en met E600). Voor grotere verharde oppervlakten zoals bijvoorbeeld garage opritten of pleinen is lijnafwatering benodigd. Van Loon Leidingsystemen heeft dit in het assortiment in kunststof en beton. Ook de roosters die op deze goten worden geklikt zijn van diverse materialen gefabriceerd: gietijzer, RVS en kunststof.


Vos Kunststoffen levert bijna alles op het gebied van kunststofmaterialen! Wij leveren de beste merken, A-kwaliteit tegen scherpe prijzen. Raintechshop levert materialen voor tuinberegening en advies op maat.


In onze webshop kunt u online uw benodigde producten bestellen. De Top- en Underliners zorgen ervoor dat de lijnafwatering perfect gelinieerd blijft, zowel tijdens als na de installatie.

Een inwasstrip zorgt ervoor dat de lijnafwatering afgeschermd blijft bij installatie en afwerking. Het voordeel van een lijngoot en lijnafwatering is dat die het water van allebei de kanten opneemt en zeer snel afvoert. De complete afvoer van hemelwater of agressief afvalwater neemt de lijnafwatering op zich om het vervolgens weg te laten vloeien naar de achterliggende riolering uitgerust met of zonder zandvanger. HAURATON TOP X afvoergoot verzinkt. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Nicoll Connecto 1lijnafwatering met gietijzeren sleufrooster. Opgesloten in het beton kan deze afvoergoot autoverkeer dragen in belastingklasse B, tot 12. Elke lijngoot wordt geleverd inclusief gietijzeren roosters van cm.


Deze zijn elk met zwarte schroeven vast gezet aan de onderbak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts