vrijdag 29 juli 2016

Boomwortels verwijderen kosten

NL lost dit lastige probleem op. Wij kunnen boomstronken en boomwortels grondig en met precisie verwijderen met behulp van een sterke, compacte stobbenfrees. Wilt u een boomstronk verwijderen inclusief de boomwortels en wilt u weten wat de kosten gaan worden van bijvoorbeeld uitfrezen? Laat uw boomstronk goedkoop verwijderen. Als u exact wilt weten wat het gaat kosten om een boomstronk met wortels te laten verwijderen kunt u geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen zodat wij u een prijsindicatie kunnen toesturen.


Wat kost het verwijderen van een oude stronk of wortels?

De gemiddelde kosten willen nog wel eens uiteen lopen. Voor het verwijderen van boomwortels uit de tuin zit natuurlijk een prijskaartje. De exacte kosten hangen grotendeels af van de lengte van de boomwortels maar ook de dikte. Dikke wortels zitten namelijk veel vaster in de grond dan dunne wortels en zijn deze dus moeilijker te verwijderen. Hoeveel je betaalt voor het boomwortels verwijderen hangt af van een paar factoren.


Hoe goed zijn de boomwortels bereikbaar. Zijn de boomwortels bereikbaar vanaf een tuinpad of vanaf de openbare weg, dan heeft de hovenier een gemakkelijke klus aan het verwijderen van de boomwortels. Het materieel kan snel ter plekke zijn wat de kosten drukt.

Heb wel eens geïnformeerd voor een container voor groenafval (weet niet of dit ook van toepassing is op boomwortels ). Dit kost 1euro voor het plaatsen en ophalen van de container en dan nog eens euro per ton voor de verwerking. De bereikbaarheid van de boomstronk kan ook een factor zijn in de prijs. Een boomstronk verwijderen in bijvoorbeeld in de binnenstad van Amsterdam brengt nu eenmaal meer kosten met zich mee dan ergens buiten op het platteland.


Daar zijn de kosten voor het kappen en het afvoeren van de boom niet bij inbegrepen. Een boom met brede boomstronk is kostbaarder om te laten verwijderen dan een boom met een smalle boomstronk. Hoe ouder de boom, hoe hoger de kosten om deze te laten verwijderen.


Een oude boom heeft zich immers doorgaans dieper vertakt onder de grond dan een boom die nog niet zo oud was. De kosten voor het verwijderen zijn van verschillende factoren afhankelijk als bijvoorbeeld de grootte van de stronk, de diepte en de grond en de methode zoals het inzetten van een freesmachine. Boomstronk verwijderen kosten. De kostprijs van het laten verwijderen van een boomstronk is afhankelijk van de grootte van de stronk: als het gaat om kleine stronken kunnen ze sneller worden verwijder bij grotere duurt het iets langer. Scopri i Trend di stagione di Kost su Zalando.


Boomwortels verwijderen met stronkenfrees, hoe werkt het? Dit is een machinale frees waarmee de overgebleven stam en de wortels tot op een diepte van centimeter onder het maaiveld kunnen worden verwijderd. Een halfdode boomstronk is een lelijk obstakel dat niet uit zichzelf weg zal gaan. Er zijn vier manieren om een boomstronk te doden: je kunt de stronk natmaken met een zoutoplossing, hem verbranden, hem tegen de zon beschermen of de stronk in stukken hakken.


Nadat de boomstronk afgestorven is, kun je hem verwijderen en het gat dichtmaken.

De kosten van het verwijderen van boomwortels is uiteraard verschillend per geval. Dikke boomwortels zitten vaster in de grond en zijn moeilijker te verwijderen dan dunne wortels. Daarnaast is de methode van het verwijderen ook van invloed op de prijs. Deze verwijderen we met een stobbenfrees. Alle boomwortels worden tijdens het uitgraven met een zaag doorgezaagd of met een bijl doorgehakt.


Deze methode kent vaak een hogere prijs dan het verwijderen van een boomstronk met een stobbenfrees. De wet heeft daar een duidelijk antwoord op geformuleerd en bepaalt dat u doorgeschoten boomwortels verwijderen mag in uw tuin. De buren hoeft u dus niet eerst schriftelijk aan te manen wanneer u overlast hebt van wortels van planten en bomen van de buren. U kunt dus gewoon de boomwortels verwijderen , mits u geen schade toebrengt bij het weghalen! Indien u zelf de boomstronk gaat verwijderen dan kunt u de boomstronk het beste eerst uitgraven.


Laat je boomstronken verwijderen door Konijnenberg Bos en Groen. Boomverzorging en Gecertificeerde European Tree Workers in dienst. Het verwijderen van stronken en boomwortels is een klus die vaak niet zomaar opgelost wordt.


Trova lo Stile perfetto per te!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts