dinsdag 12 juli 2016

Composiet schutting incl plaatsen

Planks met Antracieten Palen, RVS schroeven, Afdeklat en Geplaatst! Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Schutting aanbiedingen incl.


Om een offerte te ontvangen, kunt u eenvoudig de aanbieding in de winkelwagen doen om vervolgens de offerte aan te vragen.

Al onze prijzen zijn inclusief BTW. Composiet schutting kopen? Kies dan voor Tuinhout-Centrum te Wijchen! Grootste assortiment composiet schuttingen jaar garantie. Uitgebreid assortiment composiet schuttingen.


In ons uitgebreide assortiment vindt u klant-en-klare composiet tuinschermen en stapel- of schutting composiet planken voor het bouwen van een zelf ontworpen composiet schutting. Met een composiet schutting ben je geen tijd kwijt aan oliën en schuren van de schutting.

Zo creëer je hetzelfde gevoel van luxe, zonder de inspanning van al het onderhoud wat nodig is bij de houten variant. Een composiet schutting is snel en eenvoudig te installeren. Voorzorg, afwerking en onderhoud. Aangezien je schutting buiten staat hebben neerslag, zon en wind vat op het materiaal. Als je een houten schutting of composiet schutting plaatst , gebruik dan altijd RVS schroeven.


Geen onderhoud met een composiet schutting Onze composiet schutting is dé manier om uw tuin op een stijlvolle en onderhoudsvrije manier af te scheiden. Ze zijn beschikbaar in de natuurlijke, bruine kleuren of in antraciet. U kunt deze kleuren ook combineren door verschillende vlakindelingen te kiezen en uiteraard zijn de composiet schuttingen. Wij plaatsen de nieuwe houtbeton schutting , vaak al binnen een aantal weken! Een hout-beton schutting is de laatste tijd erg in opmars.


Een houtbeton schutting is erg duurzaam, aangezien het tuinscherm door het beton niet direct in aanraking komt met de grond en daardoor vocht er niet in kan trekken. Wij hebben onze eigen montageploegen en machines. Daarnaast verzorgen wij het transport en de nazorg.


Wij geven jaar garantie op onze schermen mits deze vrij blijven van aarde en geven jaar garantie op onze betonproducten. Het jaarlijkse lakken behoort met een composiet schutting tot het verleden en schoonmaken kan met de hogedrukreiniger. De nieuwe schutting plaatsen wij vakkundig en snel.

Vraag vrijblijvend een offerte aan! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. In heel Nederland hebben wij een netwerk van erkende vakmannen. De schutting laten plaatsen kunt u dus gerust aan ons over laten.


Welke schutting laten plaatsen. In principe kunnen wij elke tuinafscheiding die u bij ons bestelt, ook voor u plaatsen. U kunt bijvoorbeeld een mooie schutting laten plaatsen met houten of composiet tuinschermen. In deze categorie vind je alle zelfbouwschuttingen van het merk Elephant.


Deze composiet rabat schuttingen worden opgebouwd uit losse rabatdelen, die je gemakkelijk tussen aluminium palen schuift. Een schutting van rabatdelen is helemaal dicht, ideaal als je wat extra privacy wilt creëren. Genomineerd als Beste koop!


Alle luxe composiet schuttingen zijn voorzien van stevige, geanodiseerde aluminium dwarsbalken. Een tuinscherm van composiet is erg duurzaam en wanneer je kiest voor een goede kwaliteit dan heb je er een leven lang profijt van. Info over de soorten composiet tuinschermen en hun prijzen vind je hier. Wil je composiet tuinschermen laten plaatsen ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts