maandag 11 juli 2016

Pizzasteen barbecue

Specialistisch advies nodig? Kies uit producten vanaf € 95. Met de steen bouw je je barbecue om tot een pizza-oven en ze kunnen worden gebruikt op zowel een houtskool als op een gasbarbecue. Dat is weer eens iets anders dan een worstje of een hamburger!


Met een pizzasteen kun je de meest heerlijke pizza’s maken.

Het grote voordeel bij het gebruik van een pizzasteen is dat de pizza lekker knapperig wordt. Daarnaast zal de pizza niet verbranden. Waar de pizzasteen van Weber perfect is voor ronde barbecues , is de Barbecook pizzasteen perfect voor rechthoekige barbecues.


Pizza’s maken op je barbecue ? Deze pizzasteen is gemaakt van vuurvast klei. Hierdoor kan de pizzasteen hoge temperaturen en en kan de barbecue goed heet worden. De steen past zonder problemen op alle Siesta en Quisson gasbarbecues van Barbecook.


Na het barbecueën tilt u de handige aluminium bakplaat van de steen om de pizza of traktatie makkelijk van de barbecue naar de tafel te dragen.

Wij hebben zoals velen een voorliefde voor pizza en proberen ook elke keer om de pizza’s steeds beter te bakken. En laat een barbecue daar nou heel geschikt voor zijn. Het enige dat je nodig hebt is een barbecue met een deksel, een pizzasteen en een paar bakstenen. Bij het kopen van een pizzasteen moet je letten op de maat en de vorm. Laat je niet verleiden door uiterlijk.


Ik heb er een paar bij elkaar gezocht. De pizzasteen moet warm zijn op het moment dat je de pizza erop legt. Leg de pizzasteen tijdig op de barbecue , zodat deze voorverwarmt.


Wacht totdat de temperatuur de 2graden aantikt en leg dan de pizza op de steen. Om te voorkomen dat het pizzadeeg blijft plakken aan de pizzasteen kun je wat maismeel of polenta op de steen strooien. Op zoek naar Intratuin barbecue pizzasteen met pizzaroller? Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels. Met behulp van een pizzasteen creëer je een speciale pizzabakplaat.


Het materiaal van een pizzasteen heeft een speciale samenstelling waardoor deze bestand is tegen hoge temperaturen en je een lekker knapperige bodem krijgt. Vaak kun je er bovendien ook brood en taarten op afbakken. Groot assortiment Barbecues.


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!

Barbecue pizzasteen is speciaal bedoelt voor, je raadt het al, de barbecue. Deze stenen kunnen zowel op de houtskoolbarbecue gebruikt worden als op de gasbarbecue en maken je pizza extra krokant. Om dat nog verder af te maken, kun je via bbq-shop. Denk bijvoorbeeld aan een pizzaschep, waarmee je de pizza na het bakken in een handige beweging naar het bord van de gelukkige verplaatst. De barbecues uit ons assortiment zijn uitermate geschikt om mee te grillen, roken, stoven, koken en het bakken van pizza’s en brood.


De Big Egg barbecues zijn niet alleen heel veelzijdig, maar ook nog eens mooi om te zien. Met het unieke eivormige design is de barbecue een bijzondere verschijning. De keramische plaat is bestand tegen hoge temperaturen.


Let op: de steen bevat geen handvatten en is heet na gebruik. Raak hem dus niet zonder bescherming of gereedschap aan. Allereerst steken wij de barbecue aan en plaatsen het grillrooster samen met de pizzasteen op het hoogste standje. Een pizzasteen moet geleidelijk verhit worden om barsten te voorkomen. Vervolgens leggen we het grillrooster elke minuten steeds korter op de kooltjes samen met de Dome.


Gelukkig is er een oplossing voor het behouden van een meer constante temperatuur in normale (hete-lucht) ovens: de pizzasteen. Plaats de pizzasteen in de oven voordat je deze laat opwarmen en leg de pizza op de pizzasteen zodra de oven goed is voorverwarmd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts