dinsdag 19 juli 2016

Big green egg actie

Specialistisch advies nodig? Alle tuinartikelen vind je op beslist. Bestel snel jouw tuinartikelen. Kies uit 1producten vanaf € 95.


Bezoek gerust eens een van onze showroom om de modellen te zien en uit te proberen.

Zo kun je op alle denkbare plekken de meest heerlijke creaties bereiden! Altijd al een enorme barbecueliefhebber geweest? Officiële premium verdeler. Ontdek je toestel in onze showroom. De set is gemaakt van RVS en de tools hebben kunststof handgrepen die lekker in de hand liggen.


Wij, als fanatieke liefhebbers van deze unieke barbecue, hebben inmiddels een jarenlange kennis en ervaring opgebouwd. De Green Egg is de meest veelzijdige en effectieve ”Outdoor Cooker” van het moment. Tuinartikelen van alle merken op beslist.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Ben je op zoek naar een goede kamado aanbieding? Dan ben je bij Kamado Express aan het juiste adres! We hebben kamado acties en regelmatig een kamado sale!


De in Japan gelegerde Amerikanen namen in de vorige eeuw deze kleipot mee naar de Verenigde Staten. Bij deze actie krijgt u een Green Egg MiniMax cadeau. U kunt, als u dit wilt, direct op tafel koken.


Met de hoogte van centimeter is de MiniMax ideaal als tafelmodel. Met de standaard meegeleverde EGG Carrier is het ook geen probleem om de Green Egg MiniMax te vervoeren. De buitenkant wordt niet gloeiend heet en het keramiek is bestand tegen alle weersomstandigheden. Van pizza tot appeltaart (ja, echt waar) en van gestoomde vis tot pulled pork.


De Extra Large is uitermate geschikt voor Horeca doeleinden. Aan te raden om in een tafel in te bouwen of de. Big Green Egg - Large nu vanaf Eur ! Eggo heeft ons aan een fantastisch mooie keuken geholpen.


Binnen anderhalf uur stapten we de winkel uit.

De AUPLEX keramische bbq is in Nederland verkrijgbaar onder vele namen, maar alleen hier vindt u deze keramische grill het goedkoopst. Kamado Express heeft alle modellen in pakketten mét voordeel. Deze garantie geven wij graag af!


Dit zijn direct startklare pakketten van Green Egg. Zakje houtskool erbij en aan de slag. Let op: je ontvangt bij ons ook nog een gratis workshop of shoptegoed bij een voordeelpakket. Op het kookoppervlak (cm) van de Large maakt u met gemak al uw favoriete gerechten én die van familie en vrienden.


Tegelijk als dat moet want op de Large heeft u genoeg ruimte om voor personen te koken. De afdekhoes zit automatisch in de complete editie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts