vrijdag 29 juli 2016

Mooie overkappingen

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Een zadeldakveranda is een greep uit onze collectie overkappingen. Markilux aanbiedt kunt u klanten seizoenen lang laten genieten van uw gezellige en mooie terras. Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist.


Complimenten voor de mooie moderne stijl. Onder een overkapping gaat dit langzamer dan in zon en regen.

Padoek is in het begin mooi rood en veranderd langzaam naar grijs. Een mooie open haard of een stijlvolle terraskachel brengt warmte, maar denk voor een optimaal resultaat ook eens aan een andere inrichting van de overkapping. Breng de overkapping voor de koude wintermaanden met robuuste meubelen en natuurlijke materialen in een landelijke, winterse sfeer. Maar een overkapping is meer dan alleen een overdekte. Maar hou jij er wel van om buiten te zitten van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat?


Zoek dan beschutting in de tuin door middel van een mooie overkapping ! Wij hebben een aantal leuke ideeën voor je op een rijtje gezet. En ook bij regenachtig weer of juist op wat koudere dagen zijn dit prima overkappingen om te kunnen gebruiken. Je overkapping inrichten als een heerlijke wellness plek.

Wil je juist even niet aan werken denken en ben je een echte liefhebber van wellness? Je kunt van je tuin een heerlijke wellness plek maken! Wat dacht je ervan om een heerlijke tuindouche, jacuzzi of zelfs een sauna aan te leggen?


En dat kan met een mooie overkapping. Een overdekte buitenruimte, los van het huis. Het ultieme buitengevoel zonder dat het weer je parten speelt. De blokhuttenoutlet heeft een groot aanbod aan overkappingen. Of je nu een grote of kleine tuin hebt, een overkapping is er vanaf 2bij 300cm en tot 6bij 350cm.


Een prachtig huis vraagt om een mooie tuin met een overkapping en veel comfort om van te genieten, zowel binnen als buitenshuis. Het is een extraatje om ook buiten een overkapping te hebben en te beschikken over een plaats om heerlijk te kunnen zitten, zonder last te hebben van de regen of de felle zon. Met een overkapping , veranda of carport van Tuinoverkapping Twente kunnen uw wensen gerealiseerd worden.


Een mooie gezellige overkapping in de achtertuin, een veranda om gezellig op te zitten of een carport om uw auto onder te zetten is allemaal mogelijk geheel naar uw eigen stijl en wensen. Bent u op zoek naar een nieuwe terrasoverkapping? Of denkt u er over om een terrasoverkapping te plaatsen?


Geniet bijvoorbeeld langer van heerlijke avonden onder een mooie en sfeervolle overkapping. De overkapping is altijd de eyecatcher van uw tuin! Daarnaast is een overkapping in je tuin een blikvanger en kan deze perfect dienen als beschutting bij verjaardagen, feesten en partijen. Met een terrasoverkapping kun je optimaal genieten van je tuin.


Authentieke terrasoverkapping.

Bowisse maakt mooie terrasoverkappingen van versgezaagd hout. Bekijk het bord mooie overkapping van jolandarijkers op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Tuin ideeën, Tuin en Tuin veranda.


Of een mooie overkapping in de tuin? Dan moet u zeker even een kijkje nemen in het assortiment overkappingen en veranda’s van De Hoeve Buitenleven. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden!


Heeft u bergruimte nodig in de tuin? Er zijn ook diverse overkappingen met afsluitbare ruimte voor handige extra bergingsruimte. Het mooie van eikenhouten overkappingen is, dat deze in tal van ontwerpen en uitvoeringen mogelijk zijn. Bij Fine Oak kunt u gewoon uw eigen ontwerp eikenhouten overkapping , eikenhouten carport of veranda van eiken maken en het project in overleg met ons laten uitvoeren. Tuinbaas levert niet alleen overkappingen van Douglas hout, maar wij realiseren tevens overkappingen van eikenhout of hardhout.


Een eiken overkapping creëert sfeer in uw tuin en is heerlijk om onder te zitten wanneer het kouder wordt buiten. Of heeft u toch liever een authentieke hardhout overkapping ? Buiten is dé plek om te ontspannen en te genieten van goed gezelschap en lekker eten. Een mooi terras, fijne loungehoek of praktische eetset met buitenkeuken zijn hierbij niet meer weg te denken.


En met een overkapping zit je ’s avonds en zelfs in het voor- en najaar heerlijk lang buiten. Uiteraard wel met de juiste buitenverlichting! Uw persoonlijke wensen en de grootte van uw tuin en woning bepalen wat de beste overkapping voor u is. Van hout tot aluminium, met dichte, open of glazen wanden: het kan allemaal! Daarbij is de exclusieve kwaliteit van een Fonteyn veranda ook nog eens prijsgunstig.


Wij kopen onze veranda’s groot in, waardoor de prijzen voor u laag blijven. De achterwand van een vrijstaande overkapping kan eventueel ook met glas worden afgesloten. Wilt u het uitzicht aan die zijde bewaren, dan kiest u voor transparant glas.


Zo niet, dan kunt u ook bijvoorbeeld melkglas nemen, of kiezen voor glas met gezandstraalde patronen, met als voordeel dat er dan nog steeds licht in uw veranda binnen kan komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts