woensdag 20 juli 2016

Bijzondere brievenbus

Alle brievenbussen vind je op beslist. Bestel simpel jouw brievenbussen. Alle merken voor de laagste prijs. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist.


Meerdere aanbieders online. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Dat is erg handig, want dat scheelt je een loopje naar buiten. Maar als je verder dan meter van de openbare weg af woont, wat op het platteland vaak het geval is, moet je een buitenbus plaatsen. In deze rubriek hebben we de meest bijzondere en hylarische brievenbussen voor je verzameld.


Of bezoek onze showroom in Zutphen. Daarnaast zijn alle brievenbussen voorzien van een unieke print aan de voorzijde. Deze correspondeert uiteraard met het geluid waarmee de betreffende brievenbus is uitgerust. Zodoende creëert Die Briefkastenfirma een unieke serie brievenbussen die u zowel op optisch als auditief niveau weten te enerveren. Deze brievenbussen zijn er in meerdere formaten en metaalsoorten.


Ook kunnen ze in elke gewenste kleur gespoten worden. De brievenbussen worden ambachtelijk, handmatig gemaakt en ter plaatste gemonteerd of ingegraven. Hij legde bijzondere brievenbussen vast op de gevoelige plaat en monteerde ze op een passende achtergrond. Belgische eigenzinnigheid en nonchalance op zijn best”, belooft de achterflap, en die wordt geleverd door een Nederlandse fotograaf uit Hoogstraten. Voor een zakelijk uitstraling kiest u voor RVS of een combinatie daarvan en wilt u een grappige, bijzondere brievenbus dan kiest u voor een tablet of uil.


Bijzondere brievenbus

Uw brievenbus als Blikvanger. U kunt uw brievenbus puur functioneel inzetten. Bent u op zoek naar een unieke brievenbus van gietijzer? Wij hebben een speciaal model: scherp geprijsd en gratis thuisbezorgd! Deze bijzondere brievenbus is een echte eyecather.


Deze prachtige brievenbus is gemaakt van een legering van gietijzer en zwaar aluminium. Het materiaal is eerst zeer goed gechromatiseerd en daarna voorzien van een drielaagse poedercoating. Bijzondere cadeaus die door de brievenbus passen, en waarvoor de ontvanger dus niet thuis hoeft te blijven om het in ontvangst te nemen. Kies uit 1producten vanaf € 299.


Bijzondere brievenbus

In onze showroom in Zutphen bent u van harte welkom om onze brievenbussen en accessoires te komen bekijken. Heeft u een geschikt product gevonden? Dan kunt u het eventueel direct afrekenen en meenemen! Komt u voor een specifieke brievenbus kijken? Het is de bedoeling dat deze brievenbus wordt gevuld met vrolijke kaartjes, die bij eenzame ouderen ‘een lach op het gezicht zal geven en de dag weer een stukje zal doen veraangenamen’.


De boven- en onderzijde van de brievenbus lopen in een punt toe. De wandbrievenbus Shanon kenmerkt zich door een separate opening midden op de voorzijde, bedoeld voor het inschuiven van de krant. Duits kwaliteitsproduct van het merk Heibi, in RVS kwaliteit AISI 3(V2A). Met Pakketje Blijheid verstuur je persoonlijke brievenbuspakketjes, met allerlei bijzondere , symbolische cadeautjes waar zowel zender als ontvanger blij van wordt. Stuur vandaag nog een glimlach door de brievenbus ! De brievenbus heeft een afmeting van ca.


Bijzondere brievenbus

De combinatie van edelstaal en melkglas geeft de brievenbus een bijzondere uitstraling. Aan de achterkant van de brievenbus zitten al gaten, waardoor het makkelijk is hem aan een muur te monteren. De statige wandbrievenbus heeft een stijlvolle bewerking en op zowel de bovenzijde als op de voorzijde staan de letters 'Post' in het wit geschreven.


Brievenbus Shanon heeft een heel bijzondere vormgeving. Een bijzondere brievenbus die u maar heel weinig ziet en die prachtig zal staan bij een mooie jaren woning! De Adelaide brievenbus is te gebruiken als wandbus. Soms wil je dat je post voorrang krijgt.


Of je stelt extra eisen bij de verzending. Dan is het goed om te weten dat PostNL op deze situaties is voorbereid. Aan de Hoofdstraat in Epe is een bijzondere brievenbus geplaatst. De post die hier in komt, wordt bezorgd bij eenzame ouderen in de gemeente Epe. Wij verkopen cadeautjes die door de brievenbus passen, leuk voor jezelf maar nog veel leuker om een ander cadeau te geven!


Tevens is het mogelijk om een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts