maandag 3 oktober 2016

Beschermhoes kussens loungeset

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Snelle levering, bestel nu! Achteraf betalen mogelijk.


U wilt uiteraard uw loungeset en kussens zo goed mogelijk bescherming tegen de invloeden van het weer. Uw loungemeubels dekt u gemakkelijk af met een tuinmeubelhoes. Echter wordt het niet aanbevolen uw kussens voor een langere periode onder uw tuinhoes te laten liggen.


Tuinmeubelhoezen zijn een must have voor je tuinmeubelen. Een beschermhoes beschermt je tuinmeubelen tegen vocht, weer en wind. Nagenoeg voor elk tuinmeubel is er een geschikte tuinmeubelhoes te vinden.


Beschermhoes kussens loungeset

Door de hoeveelheid aan verschillende maten zit er altijd wel een passende beschermhoes voor je bij. We hebben oneindig veel keus in beschermhoezen voor uw loungeset of tuinmeubel set. Bescherm uw set zodat het volgend jaar ook weer mooi is. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Vogelpoep, Verkleuring, bladeren en buurtkatten.


Een mooie grote loungeset in uw tuin levert u veel plezier op. Alleen of met het hele gezin geniet u op deze bank van heerlijke lange zomerdagen. Niet alleen voor het afdekken is een beschermhoes handig, maar ook voor het opbergen of meenemen van tuinmeubelen. Stel dat u die mooie campingtafel bijvoorbeeld mee wilt nemen, maar bang bent dat deze zal beschadigen… dan is een beschermhoes de juiste oplossing! Hoge service en kwaliteit.


Wij geven graag passend advies over onze beschermhoezen. Gesleep met kussens is niet meer nodig. Voor elke loungeset een passende beschermhoes.


Of uw loungeset in een L-vorm of in een hoek (vierkant) is opgestel voor elke soort en maat loungeset kunt u bij ons terecht voor een passende beschermhoes. Ook voor losse loungestoelen. Zo vind je hier een kussentas voor de loungeset , maar ook plastic beschermhoezen om de volledige loungeset af te dekken. Als er water in een beschermhoes komt kan het er daardoor weer eenvoudig uit.


Zo gaat uw loungeset niet stinken door overblijfselen van bedorven water en drogen de kussens volledig op, ook als uw beschermhoes gesloten is. Opbergbox voor kussens van loungeset gebruiken. Wanneer u uw kussens van het meubilair kunt verwijderen, is het mogelijk om.


Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland! Koop nú Beschermhoes in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Afdekhoes loungeset - Houd jouw tuinmeubilair langer mooi met deze handige beschermhoes voor jouw loungeset.


Dankzij deze afdekhoes is jouw tuinset beschermd tegen regen, vorst en viezigheid. Zo kun je langer genieten van jouw tuinmeubels en kun je de kussens in de stoelen laten. Heb je een loungeset beschermhoes nodig?


Na deze hoes inmiddels al enkele jaren gebruikt te hebben, kunnen wij mededelen uiterst positief te zijn. De beschermhoezen zijn gemaakt van PVC ademende coating. In de zomer gebruikten wij onze beschermhoes om ons loungeset inclusief de kussens op te bergen.


In de winter worden de kussens opgeruimd en laten wij ons tuinset buiten staan, deze wordt met onze AeroCover loungesethoes afgedekt. De maximale afmeting van de loungeset is 2x 2x 80. Kijk bij de aankoop van een kussen hoes welke afmetingen je nodig hebt.


Zo zijn er verschillende afmetingen per hoes en kussentas. Met het gebruik van de beschermhoes of kussentas zijn jouw kussens beschermt tegen vuil en vlekken. Omdat de beschermhoes loungekussens gemaakt is van polyester van hoogwaardige kwaliteit, blijven jouw kussens mooi.


Met een waterdichte loungeset hoes kunt u genieten op elk gewenst moment van uw loungeset. Met de waterdichte beschermhoes zorgt u ervoor dat als u even een moment voor uzelf heeft, lekker languit in de zon wilt liggen of juiste lekker bij wilt kletsen met vrienden of familie kunt gaan zitten in een handomdraai. Loungeset hoes waterdicht. Met onze beschermhoezen is dit niet meer aan de orde.


Met de loungeset afdekhoes van Beschermhoesshop. In een handomdraai heeft u een van onze afdekhoezen als bescherming over uw loungeset. Om te zorgen dat uw loungeset in optimale conditie blijft, kunt u met een afdekhoes uw loungeset. Een kunststof opbergbox of een hoes beschermt jouw kussens en tuinsets en houdt ze langer mooi.


Beschermhoes kussens loungeset

Polyester hoezen zijn weerbestendig en waterdicht en geven je langer plezier van je mooie tuinset. Zo hou je ruimte in je schuur en blijven de kussens prachtig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts