vrijdag 10 juni 2016

Blokhut 300x300

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Laagste Prijsgarantie van Nederland. Blokhutten uit voorraad - Sale.


U wenst een vierkante houten tuinberging of blokhut van ongeveer 3xmeter groot? Bekijk deze zogenaamde blokhut 3xmodellen van topmerken als Tuindeco en Karibu.

Ook kan deze blokhut uw nieuwe tuinhuis worden. Onze actie blokhutten zijn gemaakt van hoge kwaliteit Noord Europees vuren hout. De blokhutten kunnen tegen meerprijs worden geïmpregneerd in kleur. Ook al is hout een relatief licht materiaal, toch heb je een stabiele en stevige basis nodig.


Het tuinhuis is voorzien van een drempelloze hoge deur, zodat u deze gemakkelijk met zware voorwerpen kunt betreden. De luifel kan zowel links als rechts van het tuinhuis gemonteerd worden. Referenties Impressie Fonteyn.


Beste kwaliteit voor de scherpste prijs – laagste prijsgarantie op maatwerk!

September hebben wij een speciale. Onlinebetonstenen is uw leverancier van A-kwaliteit Kijlstra sierbestrating met laagste prijs garantie. Luxe blokhut met zadeldak type Riga 300x300cm met zijluifel van 350cm met achterwan geleverd met een dubbele deur PE45H en twee draai-kiep ramen PE47. Gewoon perfect afgewerkt ! Lugarde blokhutten worden standaard geleverd in 44mm houtdikte, maar op aanvraag 68mm voor de grotere modellen ook mogelijk. Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd!


In onze ruime showroom van 2. Goedkoop en snel geleverd. Houtsoort onbehandeld vuren. Exclusief stuks kit voor dakbedekking, startersset - bevestigingsmateriaal en stuks funderingsbalken geimpregneerd. Funderingsmaat 280x2cm.


Levertijd onbehandeld circa werkdagen. Een zeer mooi en degelijk afgewerkt tuinhuis. Houtplaza BV huismerk blokhutten - De beste kwaliteit voor de scherpste prijs! Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan blokhutten en tuinhuizen in vele soorten en maten. Hebben wij uw gewenste maat niet als standaard model.


Daarnaast staat de blokhutverbinding van blokhut Heleen garant voor een solide constructie.

De blokhutverbinding zorgt namelijk voor een versteviging in de hoeken van uw tuinhuis of blokhut. Hierdoor staat de blokhut stevig op het fundament, zodat u dus ook langer van uw tuinhuis of blokhut kunt genieten. De blokhut Grus een blokhut die te bestellen is zoals hieronder aangegeven met opties naar keuze. Mochten er echter zaken zijn die u wilt aanpassen aan uw wensen en toepassingen dan is dit echter ook mogelijk. Voor iedereen een voordeel.


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts