maandag 6 maart 2017

Halfhoogslaper huisje

Bekijk alle Bedden van Beter Bed. Kom naar de winkel of bestel online! Eenvoudig en snel bij jou thuisbezorgd! Steigerhouten halfhoogslaper met huisje Joanneke € 89€ 79In dit mooie bed met huisje kun je slapen, spelen en in het onderste gedeelte kunnen ook heel gemakkelijk vriendjes of vriendinnetjes blijven slapen!


Deze halfhoogslaper is uitgevoerd in steigerbuis welke is voorzien van een zwarte poedercoating, hierdoor krijgt het stoere bed een nog sjiekere uitstraling! Bij Doorbouwbedden vind je naast een halfhoogslaper met kast vele andere handige accessoires om elke kinderkamer praktisch en vrolijk in te richten!

Veel kinderen zoeken in huis een plek die helemaal voor henzelf is. Die vinden ze in een speelse halfhoogslaper met tent van. Super leuk bed in goede staat. Onze dochter wil weer wat dichter bij de grond slapen#128521; maten: 2. Halfhoogslaper met huisje van Lifeline.


Naast plaats- en ruimtebesparing is een halfhoogslaper ook eenvoudig op te maken. Staand kun je eenvoudig bij het bed en het matras, wat zorgt voor een eenvoudige vervanging van nieuwe lakens. Welke halfhoogslapers zijn er?

Jouw kids slapen als een roos met de kinderbedden in ons aanbod. Ontdek alle bedden online. Gratis bezorging vanaf 20. Laat je door Homeinspireren! Geef je interieur een persoonlijke toets.


Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kies uit producten vanaf € 2200. Voor de avonturiers onder ons hebben wij ook een halfhoogslaper met glijbaan in ons assortiment. Deze compacte halfhoogslaper neemt niet al te veel ruimte in beslag en is daarom zeer geschikt voor de wat kleinere slaapkamers door een rechte trap. De Noah halfhoogslaper is vervaardigd uit wit gelakt MDF en wordt standaard met een lattenbodem geleverd.


Het slaapgedeelte is volledig omrand. Als je een relatief kleine kinderkamer hebt dan is het een goed idee om een halfhoogslaper of hoogslaper te overwegen. Met deze bedden kan de ruimte van de kinderkamer veel efficienter benut worden dan met een laag bed. Gunstig geprijsd en gratis geleverd!


Er zijn meerdere redenen te bedenken om te kiezen voor een hoogslaper. Je kan ervoor kiezen uit het oogpunt van. Naast hoogslapers vind je bij ons ook een ruim aanbod halfhoogslapers.


Met een halfhoogslaper beleeft uw kind zijn of haar kinderkamer op de meest speelse manier.

Bovenin de halfhoogslaper kan uw kind heerlijk uitrusten. Onderin is het echter een groot speelveld! Bij Kinderbeddenstore heeft u een ruime keuze aan halfhoogslapers. Zowel basismodellen, als uitbundigere modellen zoals het strandhutbed of het spacebed. Van steigerhouten ledikanten en kinderbedden tot aan (half)hoogslapers en bedbanken.


Er is toch niets leukers om elke avond weer in een bedstee, huisje , auto of kasteel te slapen? VanLonden maakt steigerhouten kinderbedden in verschillende soorten en maten. Kleine ruimtes kunnen al snel vol lijken als er eenmaal een bed staat. Omdat halfhoogslapers bovendien heel gezellig ogen, zijn ze ideaal als kinderbedden. De hoogslapers bieden extra ruimte aan bijvoorbeeld een bureau of een lekkere zithoek.


Stapelbedden en hoogslapers voor de kinderkamer. Als we de kamers van onze kinderen inrichten, letten we er vaak goed op dat er genoeg ruimte overblijft, zodat ze in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts