maandag 30 oktober 2017

Blokhut kennet

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd! Tuindeco blokhutten worden geleverd in een semi-simpele kwaliteit (19mm, 28mm, 34mm en 40mm) tot de luxe en zeer degelijke modellen in 45mm of dikker.


Naar wens kunt u bij opties ook kiezen voor rechte dakshingles in de kleur roo groen en bruin. Dit model kan ook gespiegeld opgebouwd worden! Met een wanddikte van 28mm is blokhut Kennet een solide tuinhuis met overkapping waar u het hele seizoen kunt genieten.


Wanneer u blokhut Kennet op de juiste manier behandelt, heeft u jarenlang plezier van dit tuinhuis met overkapping in uw tuin. Hoe bouw ik blokhut Kennet op? De Tuindeco blokhut Kennet is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een mm wanddikte. Uitgevoerd met een dubbele deur met glas en ramen welke geopend kunnen worden.


De overkapping kan zowel links als rechts opgebouwd worden. De deuren en ramen hebben vaste roedes. Bestel hier blokhut type Kennet van Tuindeco tegen de scherpste prijs. Vraag naar onze aanbieding via onze webshop.


Nu gratis bij u thuis geleverd inclusief glas, dakshingles en bevestigingsmaterialen. Wij willen je het liefst geheel ontzorgen. Breedste assortiment blokhutten, snelle levering in NL.


Als je voorafgaand een vraagje voor ons hebt of advies op maat wilt ontvangen, dan horen we dat natuurlijk graag. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Uw blokhut of tuinhuis Tuindeco Kennet vooraf op kleur laten spuiten Tuindeco blokhutten en tuinhuizen kunnen vooraf in elke gewenste kleur gespoten worden (standaard laag binnenkant, lagen buitenkant, dakplanken worden standaard niet mee gespoten i.v.m het ademen van het hout onder de dakbedekking).


Als uw woning ook een piramidedak heeft staat dit type blokhut er het mooiste bij. De blokhut heeft een houtdikte van 28mm. De Kennet is opgedeeld in een overkapping en een afsluitbaar binnengedeelte. Beide ruimtes beschikken over een oppervlakte van vierkante meter. Deze vijfhoekige blokhut van Gardexo is gemaakt van millimeter dik vurenhout.


De ramen, welke in het binnengedeelte zijn verwerkt, zijn beide te openen. Om optimaal gebruik te kunnen maken van de ruimte is de dubbele deur in de hoek geplaatst. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Deze blokhut met piramidedak is geschikt als opbergruimte of zitgedeelte. Meubel inspiratie Design Kwaliteit 75.


Blokhut 28mm Kennet Ga naar de inhoud. Houtbehandeling blokhut Kennet. Het is altijd aan te raden om het hout vóór het monteren volledig te behandelen, dus al het blanke hout dat u in het pakket tegenkomt. De meeste tuinhuizen en blokhutten worden standaard onbehandeld geleverd. U kunt er echter ook voor kiezen om het hout van de blokhut van tevoren in de fabriek te laten behandelen.


JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts