dinsdag 24 oktober 2017

Dekzeil zwembad

Koop nú Dekzeil in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Een bij ons besteld zwembad afdekzeil voor 16:uur is in van de gevallen de dag erna in huis.


Heeft u een speciaal zwembad ? Neem dan contact op met ons voor een zwembad afdekzeil op maat. Afdekzeil zwembad nú met korting!

Kies de juiste vorm en afmetingen voor jouw zwembad zoals aangegeven in de productinformatie, ieder afdekzeil is groter zodat deze ruim over je zwembad hangt. Naast gewone afdekzeilen bestaan er solar afdekzeilen. Deze houden de warmte van de zon beter vast, waardoor je zwembad met enkele graden wordt opgewarmd en tegelijkertijd beschermt tegen.


Koop dus nooit een afdekzeil voor uw zwembad als u denkt dat het 'wel ongeveer' zal passen. Zwembad afdekzeilen zijn vaak gemaakt voor een specifieke maat van het zwembad. Bij elk zwembad afdekzeil op deze pagina vindt u voor welk (intex) zwembad deze geschikt is. In dat geval is het altijd een interessante keuze om gebruik te maken van een afdekzeil zwembad van Dekzeilenshop.


Voorkom dagelijks onderhoud van uw zwembad.

In het merendeel van de gevallen worden mensen die er voor hebben gekozen om te investeren in een zwembad geconfronteerd met dagelijks onderhoud. Een afdekzeil zwembad beschikt namelijk eveneens over een isolerende werking. Door de damp binnen het zwembad te houden koelt het water veel minder snel af en dat zal je merken aan het energieverbruik. Bovendien is een afdekzeil zwembad op die manier gemaakt dat ze de warme zonnestralen kan opvangen en de warmte kan afgeven aan het water. Als u niet in uw zwembad zwemt kunt u een solarzeil over uw zwembad doen zodat u geen viezigheid en regenwater in uw zwembad krijgt.


Ook gebruikt het de zon om het water te verwarmen, daarnaast houdt het de warmte vast. Wanneer het zwembad in uw tuin niet is verwarmd is de kans zeer groot dat u deze tijdens de wintermaanden niet gaat gebruiken. Omwille van deze reden is het altijd interessant om tijdens dit seizoen gebruik te maken van een zwembadafdekking.


Deze zwembadafdekking wordt veelal reeds tijdens de herfst over het zwembad gespannen. Een intex afdekzeil voorkomt bladeren en takjes in jouw zwembad. Daarnaast bieden wij ook Intex solar covers aan. Bestel nu online tegen scherpe prijzen! Het zeil is verkrijgbaar in verschillende kleuren en schermt het zwembad af van licht.


Zo vermindert de kans op algengroei aanzienlijk. Elk zeil is voorzien van een waterdoorlatend gaas om regen en smeltende sneeuw door te laten zonder dat het zeil doorhangt. Het zeil helpt uw zwembad om de strenge winters te overleven.


Die bladeren zorgen er ook voor dat je waterkwaliteit fel wordt aangetast in de winterperiode.

Door het zwembad af te dekken met een winter dekzeil op maat, zal het water helder blijven in de winter. Zwembadafdekking, extra bescherming voor jouw zwembad. Wanneer je hebt geïnvesteerd in een mooi zwembad voor in je tuin spreekt het voor zich dat je deze ten allen tijde zoveel mogelijk zal willen beschermen tegen vuil. Bovendien zijn ook algen voor veel mensen die eigenaar zijn van een zwembad een doorn in het oog. Als je je zwembad goed schoon wilt houden is een zwembadafdekking zeker aan te raden.


Naast het schoon houden van het bad heeft de afdekking ook nog andere functies. Zo houdt een afdekking de warmte ook vast. Dit kan een hoop verwarmingskosten schelen.


Naast warmte vasthouden kan bijvoorbeeld een noppenfolie ook warmte aan het water afgeven. Een accessoire voor uw zwembad die u echt zou moeten bestellen is een afdekzeil. We leggen u op deze pagina daarom ook uit wat de voordelen zijn van een zwembad afdekzeil. Een zwembadafdekking voorkomt dat er vuil terecht komt in uw buitenzwembad. Het afdekzeil wordt met de noppen naar onder op het water gelegd.


Wanneer de zon schijnt geven de noppen de warmte door aan het water. Dankzij een goed afdekzeil zal u uw zwembad dus minder moeten verwarmen. Een dekkleed of dekzeil is gemaakt van een zware kwaliteit kunststof.


Het heeft vaak metalen ogen in de hoeken zodat je het vast kunt maken. Je kunt een dekzeil gebruiken bij het klussen, maar het is bijvoorbeeld ook heel handig wanneer je spullen wilt vervoeren in een aanhangwagen. U wilt natuurlijk dat uw zwembad mooi schoon blijft! Dit afdekzeil zorgt daarvoor. Zo belanden bladeren, insecten, vogelpoep en ander vuil niet in het zwembad wanneer u deze even niet gebruikt.


Het scheelt u veel aan onderhoud en schoonmaakwerk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts