dinsdag 17 oktober 2017

Bomenkappen

Kunststof kappen doppen voor kunststof verpakking. Bekijk ons assortiment online. Alle merken - Dé laagste prijs! Voor iedereen - Nú online. Een mooie boom is een sieraad voor iedere tuin.


Maar als deze te groot wordt kan de situatie veranderen in een nachtmerrie.

Want hoe groter de boom, hoe moeilijker het onderhoud. Om goed te kunnen snoeien moet je op een flinke ladder staan en gebruik maken van een zware (ketting)zaag. Dit kan levensgevaarlijke taferelen tot gevolg.


En over de gebruikte technieken en de kosten. Bomen kappen , dat doen onze ervaren boomverzorgers. We geven je tips over wanneer een boom laten kappen, de kosten en de wetgeving rondom een boom kappen. Specialist in het kappen van bomen.


Het omhakken of rooien van bomen is niet zomaar toegestaan.

Hiervoor hebt u een omgevingsvergunning nodig. Kleine bomen of struiken kunt u. Laten we eerlijk zijn, er is ook heel weinig verschil. Bij het bomen kappen worden de bomen omgezaagd met als doel de betreffende bomen te kunnen verwijderen.


Het kappen van bomen kan verboden of vergunningsplichtig zijn. Weet je welke vergunning je nodig hebt dan kan je meteen verder via de linkernavigatiebalk. U kunt deze aanvragen bij uw gemeente. Lees meer over deze omgevingsvergunning.


Mijn naam is Guus Thijssen mijn specialisme is bomen kappen. Ik kap bomen op alle locatie’s. Van groot tot klein en van simpel tot uitdagend.


Zoals grote overhangende bomen bij huizen of over een carport of garage. Als de gemeente bomen kapt, dan is daar een goede reden voor. Meestal is de boom dan ziek of onveilig voor mensen en dieren. Den Held boomverzorging is gespecialiseerd in het kappen en vellen van bomen. Ook niet als de boom in een stadstuin staat en enkel te bereiken via de woning of een brandgang.


Als u bosjes, houtsingels, bomenrijen of bomen wilt kappen , dan kan het per gebied verschillen of u een kapvergunning moet aanvragen of niet.

De onderhoudswerkzaamheden die de gemeente uitvoert, worden gepubliceerd. Wij kunnen bomen kappen , rooien, snoeien of vellen en maken daarbij altijd gebruik van onze eigen materialen. Ook voor het weghalen van boomstronken kunt u bij Arjans Haardhout terecht. Wij frezen de stronk en halen deze weg tot wel centimeter onder de grond.


Welkom bij BOMEN KAPPEN EN SNOEIEN We houden het graag simpel, u kunt bij ons eenvoudig online een aanvraag doen en vantevoren heeft u bij ons duidelijkheid over de totale kosten. De gemeente juicht het plaatsen van zonnepanelen toe, maar het mag niet ten koste gaan van het openbaar groen. Broedtijd: bomen kappen mag helemaal niet Er is één algemene deler als het om de kap van bomen gaat en dat is tijdens de broedtijd. De Nederlandse wet geeft namelijk aan dat in die periode geen enkele boom gekapt mag worden. Dit betekent dat vanaf maart tot september geen bomen omgehakt mogen worden.


U wilt een boom kappen , rooien, snoeien, verplanten of dunnen. Daar is bijna altijd een vergunning voor nodig. Dit geldt ook voor zieke en dode bomen.


U krijgt dan te maken met de Wet natuurbescherming die voorschrijft dat u een melding van de voorgenomen velling bij de Provincie moet doen. Ook stevig snoeien valt hieronder. De Brabantse onderneming Boomrooierij Weijtmans is landelijk speler op het gebied van bomen kappen en alle zaken rond afvoeren en verwerken van snoeihout en boomstronk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts