donderdag 19 oktober 2017

Geleidewielen schuifpoort

Een handmatig bediende schuifpoort zal minder snel slijtage vertonen mits deze van tijd tot tijd goed afgesteld wordt. De bovenste geleidewielen houden de poort recht zodat de onderste wielen niet teveel zijwaartse druk krijgen en beter lopen en minder slijten. Naast ons brede leveringsprogramma denken we graag met u mee om u van een specifieke oplossing te voorzien.


Bestel standaard geleiderollen of laat geleidewielen op maat ontwerpen. Geleidewiel kopen: veilig en lage onderhoudskosten. Wielen binnen uur in huis.


Schuifpoort – Hekwerk Soest B. Met de vrijdragende schuifpoort van Hekwerk Soest bent u verzekerd van een modern ontworpen, robuust uitgevoerde schuifpoort. De schuifpoort sluit de doorgang af zonder het wegdek aan te raken. Het geheel is opgehangen in degelijk uitgevoerde geleidingsportalen met, ter plaatse te storten, zware betonfundering. Klik op bovenstaande titel voor meer informatie.


En elke veiligheidsuitdaging is uniek. Welk schuifhek of schuifpoort het beste bij uw situatie past, hangt van een aantal factoren af. Misschien heeft u juist behoefte aan een poort die ook een afschrikkende functie heeft. In al deze gevallen kunt u bouwen op de handbediende schuifpoort en of elektrische schuifpoort van Heras. Heeft u technische vragen over de producten van Comunello of de productie van een schuifpoort of eventueel draaipoorten, dan helpen onze medewerkers u graag.


De Vesta schuifpoort op rail is een solide uitgevoerde railpoort met eenvoud als kenmerk. Een ideale poort als u waarde hecht aan veiligheid en bescherming in een zeer representatieve vorm. De spijlen van het element zijn rond en bevestigd in de boven- en onderligger.


Het sluitwerk is stevig en nauwelijks te forceren. De grootste collectie hekwerkonderdelen en toegangsautomatisering vindt u bij Geran BV - Direct online bestellen. Geran is haar geschiedenis begonnen als producent van.


Behandeling Deze schuifpoort is vervaardigd uit staal en is vervolgens verzinkt. Ab-matic voorziet je van elk benodigd onderdeel voor jouw geautomatiseerde poort. Gaat het om een zelfdragende schuifpoort , een poort op rail, met draaivleugel of eentje van het hangende type?


Het voorgestelde aanbod aan hardware is toepasselijk voor zowel normale als industriële poorten. Specificaties SPECIAL-ALU LINE aluminium schuifpoort dubbelstaafmat DSM gecoat. Noodopening realiseerbaar door losdraaien noodgrendel onderaan console. Ook is het mogelijk om schuifpoort onderdelen te maken, schuifpoort onderdelen op maat gemaakt is op aanvraag.


Eindoploop: Standaard worden alle poorten uitgeleverd met een eindoploop. Deze eindoploop bestaat uit een koker met vangbek die ter plaatse ingestort kan worden. De techniek achter de schuifpoort. Er komt een sterk staaltje techniek kijken bij de realisatie van deze sierschuifpoort. Het geheel wordt aangedreven met tandheugels die in verbinding staan met de motor van de poort en geleidewielen.


Een Falcon 20C aandrijving vormt de motor van het gehele project. De sterke en slimme constructie zorgt voor een onderhoudsarme schuifpoort. Maar liefst wielen die onze schuifpoorten ondersteunen.


Het belangrijkste onderdeel van de schuifpoort is hetgeen wat u uiteindelijk het minst zult zien: de geleidewielen. Dit zijn de wielen die de hele schuifpoort zullen dragen. De vrijdragende handmatige schuifpoort van De Kim Hekwerk staat garant voor een goede afwerking en degelijkheid. De geleidewielen zijn in de onderbalk weggewerkt en voorzien van een hoogwaardig kwaliteit RVS wielen met uitstekende lagering.


Dit zorgt voor een soepele geleiding van de schuifpoort. De Welkom op de website van JPA Hekwerkonderdelen. Wij leveren het complete programma van ind. Grande Forge, Locinox en Seculux.


De JPA Catalogus-Prijslijst met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts