dinsdag 24 oktober 2017

Openingstijden zwembad

Meer geluksmomentjes buiten! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Ontdek het assortiment van Wehkamp.


Tijdens de herfstvakantie hanteren wij aangepaste openingstijden.

Klik op onderstaande link voor het aangepaste zwemrooster en een. Hier kunt u vrij zwemmen, banenzwemmen of meedoen aan zwemactiviteiten zoals aquarobic, bootcamp, fifty fit en zwangerschapszwemmen. Ook wordt er zwemles gegeven.


Op Informatie zwembad Overbosch vindt u meer over de locatie, toegankelijkheid en huisregels. Op zoek naar de openingstijden van het zwembad bij De Polfermolen? Dit zijn de openingstijden van ons wedstrijdba recreatiebad en instructiebad.


Lees hier alles over sport in Tilburg. Hier kun je alles vinden over zwemmen, schaatsen, buitensporten en de sporthallen.

Wij willen tot de top behoren van zwembaden in Limburg. Openingstijden Goed Bezig Oldebroek. Daarvoor gaan wij, iedere dag weer, met plezier aan de slag. De meest volledige site met ruim 66. Zwembad Den Hommel is dagen per week open.


Duidelijk en overzichtelijk op een pagina per categorie getoond. Klik hier om de vorderingen van uw kind te volgen. Download nu onze APP en bekijk de vorderingen van uw kind op deze APP. Wij werken conform de Gedragscode Zwembranche. Deze app is te downloden via de playstore.


De app is gelinkt aan de website, alle informatie die op de website staat vindt u ook in de app. Welkom bij het leukste zwembad in de regio van Haarlem. Bij het Boerhaavebad kun je op verschillende uren baantjes zwemmen of gewoon lekker ontspannen in het water.


Kinderen genieten bij ons op de glijbaan, bubbelbaden en stroomversnellingen. Op oudjaarsdag kun je oliebollen eten in het zwembad. Winderwonderland discozwemmen!


Let wel: In vakantieperiodes en tijdens bijzondere evenementen en feestdagen kunnen andere openingstijden gelden.

Tijdens vakanties en op feestdagen zijn de openingstijden aangepast. Let op: dit betekent dat kinderen tot jaar ALLEEN toegang tot het zwembad hebben onder begeleiding van een volwassene (ouder dan jaar). Bekijk onze openingstijden.


Dit geldt ook in de vakanties en op feestdagen. Elke maandag is de waterspeeltuin geopend van 09. Deze ochtend is speciaal voor de kleintjes tot en met jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts