woensdag 11 oktober 2017

Hommelheide zwemmen

Stempelkaart Wellness keer incl. Meer informatie of maken van een afspraak Voor meer informatie over onze faciliteiten en behandelingen, het reserveren van zonnebank, toegang tot het zwemba de Wellness en het sauna complex. EuroParcs Resort Limburg in Susteren - Boek nu via Bungalow Specials en profiteer van onze lage prijzen! Speciale weeken midweek en week aanbiedingen en last minutes!


In de zwemplas van recreatiepark Hommelheide in Susteren is zwemmersjeuk (larven van de parasiet Trichobilharzia) aangetroffen. Deze waarschuwing geldt tot en met september, op oktober sluit het einde van het buitenzwemseizoen.

Heeft u gezwommen in de zwemplas of wilt u dit nog doen? Bij zwembad De Molen Hey in Schijndel kun je onder andere terecht voor recreatief zwemmen , lessen voor kinderen én lessen voor volwassenen. Zwembad Den Hommel in Utrecht is een ideaal zwembad om heerlijk te zwemmen en te sporten. Ontdek de aqua-activiteiten en kom zwemmen bij Den Hommel. Bekijk het rooster en de openingstijden van Den Hommel en kom zwemmen ! De nieuwe locaties zijn recreatiestrand Hommelheide in Susteren, Recreatiestrand Vakantiepark Elfenmeer in Herkenbosch, Porta Isola in Stevensweert en Marina Oolderhuuske in Roermond.


Eerder werden de algen al aangetroffen bij De Kis Noord (Stevensweert), de plas aan de Hooge Weerd (Maastricht), bij dagstrand de Maasterp (Ohé en Laak), en bij camping Hatenboer (Roermond). Zo wordt geadviseerd om niet in kanalen of rivieren te gaan zwemmen. Dat mag bovendien niet en is gevaarlijk.

Er zijn jaarlijks nog doden te betreuren, omdat mensen de gevaren van zwemmen in rivieren en kanalen onderschatten, vertelt Noortje van Schijndel, woordvoerster van Rijkswaterstaat. Ze zien door het troebele water niet hoe ondiep het is. Afgelopen weekend hier geslapen in een persoons huisje.


Lekker schoon,ruim en heerlijke bedden! Zaterdag avond gegeten in het restaurant wat boven verwachting lekker was en waar we zeer aardig werden geholpen. We willen zeker nog eens terug met mooi weer zodat we lekker in het meer kunnen zwemmen. Lees reviews van Zwembad Hommelheide Susteren Limburg Nederland.


Info over hommelheide zwembad. Resultaten van zoekmachines! Zwembad in Echt-Susteren, Uit Met Kinderen over openingstijden vandaag, prijzen of tarief en route, korting en pretparken, attractiepark, speeltuin, Dierentuin. Zwemmen in het binnenzwembad met peuterbad. Terwijl uw kinderen zwemmen , kunt u terecht in het wellness center.


Hier kunt u tot rust komen in de sauna’s, het Turks-stoombad en zoutgrot. Er is namelijk van alles te beleven op Langoed Hommelheide. Zo is er een recreatieplas met strand gelegen om lekker te ontspannen. Verder is er ook nog de mogelijkheid om binnen te zwemmen.


In de directe omgeving van Landgoed Hommelheide is het IJzeren bos gelegen, een ideale plaats om lekker te wandelen. Ben je benieuwd welke voorzieningen je kan verwachten op Landgoed Hommelheide ?

Hieronder vind je een handig overzicht van alle faciliteiten van dit vakantiepark in Susteren. Alle accommodaties beschikken over gratis Wi-Fi zodat je ook het thuisfront kan laten weten, wat voor geweldig vakantie het is. Spelen in de speeltuin, zwemmen binnen of buiten en heerlijk eten alles kan op Europarcs Resort Limburg. Buiten zwemmen in Nederland - een overzicht van zwemplekken Zodra de temperaturen richting zomerse waarden schieten wil je graag verkoeling zoeken en plezier maken aan het water. De stranden aan de kust zijn dan populair, maar ook in het binnenland zijn er prima stranden met zwemwater te vinden.


Voor een fijne vakantie hoef je het park eigenlijk niet af. Neem een duik in het zwembad. Of ga bij mooi weer in de recreatieplas zwemmen. Hier vind je ook diverse glijbanen.


Kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin en op het springkussen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts