vrijdag 27 oktober 2017

Omheining paardenweide

Europa´s grootste online schrikdraad vakwinkel met eigen service afdeling. Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Wij bieden diverse omheiningen aan van uitstekende kwaliteit. Zo hebben wij voor elk project een passen oplossing.


Alle omheiningen zijn stevig, veilig en geschikt voor paarden. Elke paardenomheining geeft een authentieke landelijke uistraling aan je paardenweide én vormt een meerwaarde voor je eigendom.

Om de veiligheid van je paarden te verzekeren, vervaardigen en plaatsen we onze premium omheiningen zonder nagels of schroeven. Voor de premium omheiningen met tropisch hardhout geldt een anti-rot garantie tot wel 30. Het spul is lekker goedkoop, duurzaam en voorkomt dat paarden uitbreken. Los daarvan pleit Paardenwaarden voor een verbod op prikkeldraa temeer omdat er heel veel alternatieven zijn.


Let wel, de ideale omheining voor de paardenwei bestaat niet. Daarom gebruiken we omheiningen die de mooiste kanten van uw terrein benadrukken en tegelijkertijd terrein gebruikers en dieren veilig faciliteren in de dagelijkse gang van zaken. Een geschikte omheining voor paarden moet aan allerlei zaken voldoen.


Zo moet het stevig genoeg zijn om de paarden binnen de weide te houden.

Daarnaast moet het veilig zijn voor de paarden, zodat ze zich niet verwonden wanneer ze langs het hekwerk schuren of eraan proberen te knagen. De beste paardenomheining is zichtbaar, staat stevig en blijft jarenlang mooi. Omheining paarden weiland. Bij Poda heeft u ruime keuze in omheiningen en poorten. Door de hoge kwaliteit geven wij tot jaar garantie.


Kijk ook eens naar de houten omheiningen. Heeft u uw paardenomheining gevonden? Neem dan contact met ons op en bestel de gratis.


Houten omheining voor (paarden)weide, longeercirkel, paddock, rijbak en op alle andere plaatsen waar U kiest voor een landelijke uitstraling. Onze paardenomheining wordt gemaakt van eerste klas Noord Europees grenen. Daarnaast heeft Lands End gekozen voor het impregneren van het grenenhout ter verlenging van de levensduur. Onze omheiningen zijn gemaakt van grenenhout, hardhout of kastanjehout.


De omheiningen in hardhout en kastanjehout behoeven geen impregnering vanwege de natuurlijke duurzaamheid van deze houtsoorten. Voor onze klant in Angeren hebben wij omheining om een paardenbak gerealiseerd met twee liggers. De palen zijn 10x10x200cm met liggers van 6x12cm, deze liggers zijn hoger als standaard liggers van 5cm.


Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. De Sutter Naturally is in Europa de referentie voor het ontwikkelen en produceren van omheiningen en toebehoren met een meerwaarde voor de eigendom van de klant. Hout is goed zichtbaar en daardoor een veel gebruikt materiaal als hoofdafrastering voor paardenweiden en paddocks.

Gewolmaniseerd hout is ongeschikt aangezien paarden nog wel eens willen bijten in een houten afrastering. Om dit te voorkomen kan een schrikdraad op het hout aangebracht worden. Over ons Producten Elektrische afrastering Paardenomheining Ursus omheining Palen omheining Kastanje omheining In uw tuin Houten poorten Paarden-en schuilstallen Poortpalen Weidepoorten Govaplast planken Algemene Stalinrichtingen Paardenstallen buiten Stalbenodigheden Schuilhok voor paarden Paarden hindernissen Carports Drinkbakken-Voederbakken.


Kunststof omheining voor om uw wei, rijbak, tuin of paddock de kunststof omheining van rutjes paardenboxen en omheiningen is door. Ruime keus in houten omheiningen. Elk model garandeert een authentieke landelijke uitstraling die past bij de omgeving van uw erf. Dat is een belangrijke reden dat men vaak kiest voor houten omheiningen voor paarden.


Groen geïmpregneerd grenen. De extra dikke palen, zorgen voor een stevige omheining en een degelijke uitstraling. Bij een normale omheining of recht door rond omheining worden vaak staanders gebruikt met een veel kleinere diameter.


Deze omheining is ook makkelijk zelf te plaatsen. We geven u desgewenst graag enkele tips hierover.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts