vrijdag 27 oktober 2017

Elektrische schere

Elektrische schere

Gratis brievenbus verzending. Met meer dan miljoen maandelijkse bezoekers en 5. Ruim 5scheerapparaten online. In deze rubriek geven we scheertips voor elektrisch scheren en reviewen we regelmatig bekende en minder bekende scheerapparaten. Ons aanbod verschilt van volledige scheerapparaten met bijbehoren tot toebehoren als scheerbladen, scheerkoppen en oplaadsnoeren.


Elektrische schere

Het is natuurlijk fijn en prettig om er goed en mooi uit te. Je hebt minder kans op snijwondjes, huidirritaties en ingegroeide haren. Met een scheerapparaat oefen je zachte druk uit op de huid en duwt de de haartjes omhoog zodat deze zich gemakkelijk en pijnloos laten verwijderen. Tot slot, als je een elektrisch scheerapparaat gebruikt om je lichaam te scheren , loop je minder risico op sneedjes en wondjes.


Maar als het toch gebeurt moet je ze altijd snel afspoelen en behandelen. Elektrisch scheren gids: De voordelen. Het is een manier van scheren die nauwelijks tot geen voorbereiding van je vraagt. Het enige dat je nodig hebt is immer een geschikt scheerapparaat en een spiegel.


Gel voor elektrisch scheren Bestel bij Manandshaving. Nat scheren mag dan wel nauwkeuriger zijn, je doel is niet een babygladde smoel te hebben en je wil er vooral niet te veel tijd aan besteden. Het is snel, je kunt het overal doen, je hebt geen kans op sneetjes of wondjes en je ontziet de huid.


Voordelen van een elektrisch scheerapparaat. In dit artikel leggen we je uit hoe je het best scheert met een elektrisch scheerapparaat en geven we je enkele tips om een glad geschoren resultaat te krijgen. Iedereen heeft zo zijn eigen scheerritueel. Laten we beginnen bij de voordelen van elektrisch scheren.


Elektrische schere

Laat je bijvoorbeeld verleiden door het geluid van de tondeuse om de strakste contouren in je haar te trekken of om het te millimeteren. Gebruik een elektrisch scheerapparaat of een trimmer om je eigen unieke stijl aan je baard te geven. Ben je op zoek naar apparaten die de rest van je lichaam scheren ? Bij elektrisch scheren worden de baardharen iets minder kort afgeschoren. Het gebeurt namelijk vaak dat elektrisch scheren “niet bevalt” en dat mannen terugvallen op scheermesjes. Daardoor duiken de haren helaas wel weer eerder op.


Voordeel is wel dat het elektrisch apparaat de huid meer ontziet, zodat de kans op irritaties minder is. De meeste mannen zijn bereid om de extra stappen te nemen die nodig zijn om zo glad mogelijk te scheren met hun draadloze elektrische scheerapparaten. Dit betekent nat scheren , met gels, schuim of crèmes.


Zodra het scheren is gedaan, moet de huid worden behandeld met een goede mannen after shave. Kies een elektrisch scheerapparaat als je droog wilt scheren. De meeste elektrische scheerapparaten zijn gemaakt om op een droge huid te gebruiken. Het voordeel van elektrisch scheren is dat je kunt scheren terwijl je auto rijdt bijvoorbeel al is het niet aan te raden. Preshavelotion is bedoeld voor gebruik bij droog­ scheren met een elektrisch scheer­apparaat.


Het activeert de baardharen waardoor ze rechtop gaan staan. De lotion breng je voor het scheren op de droge huid aan en daarna masseer je deze met beide handen even in. Resultaat: een gladdere huid!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts