donderdag 12 oktober 2017

Zwembad betegelen

Jouw nieuwe favoriete zwembad kopen? Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Meer geluksmomentjes buiten! Er kan een luxe uitstraling gecreëerd worden door uw zwembad te betegelen.


Het staat natuurlijk een stuk mooier om tegen een betegeld zwembad aan te kijken, dan tegen een soort betonnen, metalen of polyester kuip.

Zelf zwembad betegelen of laten doen. Er komt echter heel wat werk om de hoek kijken bij het betegelen van een zwembad. Het nadeel van een zwembad te betegelen is dat de tegels kunnen loskomen , om dit te vermijden moet er met dure bevestigingsmaterialen gewerkt worden om de tegels vast te kleven. Tegeltjes zelf zijn ook prijzig gezien er hiervan maar enkele leveranciers zijn , vooral dan in Turkije en Spanje.


Een zwembad betegelen is een vak apart. Tegelzetbedrijf ESK heeft verstand van zaken en denkt in het complete traject mee. Doorgaans hebben betegelde zwembaden een luxueuzere uitstraling dan bijvoorbeeld een polyester bad.


De basis van een zwembad is het betonnen zwembadbassin.

De vormvastheid hiervan is cruciaal, want ook het tegelwerk dat eroverheen komt, is vormvast. Krimp in het beton veroorzaakt spanning, wat kan leiden tot tegelbreuk of loslatende tegels en voegen. Controleer daarom vooraf altijd hoelang het beton is uitgehard. Wij brengen u graag in contact met een gecertificeerde specialist in zwembad coating. Dit is afhankelijk van de ondergron plaats van het zwembad en mate van gebruik.


Als deze bekleding van je zwembad ook jouw voorkeur wegdraagt, dien je toch enkele regels in acht te nemen. Welke tegels om je zwembad te bekleden? Om je zwembad te betegelen verdienen vooral twee oplossingen de voorkeur: tegels in glaspasta en keramische tegels. De eerste soort valt duidelijk het meest in de smaak bij zwembadeigenaars.


Een betegeld zwembad biedt een geheel eigen stijl. Tegels of mozaïek geven uw zwembad een luxe uitstraling en passen bij het ontwerp en de stijl van uw woning en tuin. U kunt de afmeting en vorm uiteraard zelf kiezen. Door een overloopgoot, creëert u een prachtige hoogwaterlijn in het zwembad en zijn er geen gebruikelijke skimmers nodig.


Daarom is dit ook het enige proces wat wij uitbesteden aan een betrouwbare partner. Het betegelen van een zwembad vereist de nodige specialistische kennis en vakmanschap. Bekijk hier projecten van de rubriek “zwembaden”.


Als u op een project klikt kunt u met de pijltjes door het project bladeren.

Bij je oriëntatie in zwemland kom je er veel tegen en wij geven op deze site zoveel mogelijk informatie en tips om je droom te realiseren. Een veelvoorkomende manier om je zwembad op een betaalbare manier te bouwen is om dit zelf te doen! Ultrabad mocht het werk in Thermen Berendonck in mei afronden.


We laten graag zien welke werkzaamheden door ons team. Zwembaden betegelen in Thermen Berendonck. Bent u op zoek naar geschikte zwembadtegels? TEGELinfo biedt een ruime collectie aan mozaïek en antislip tegels die uitermate geschikt zijn voor uw zwembad.


Bekijk onderstaand ons assortiment zwembad tegels en bestel uw samples direct online. Voor een afspraak, passend advies en offerte op maat kunt u contact met ons opnemen. Als u uw zwembad wilt betegelen met mozaiek kunt u kiezen uit verschillende maten voor uw tegels. Daarbij is het verstandig om goed na te denken over de combinatie van afmeting en vorm van de tegels. Aan de linkerzijde vindt u een lijst met alle mogelijke afmetingen voor mozaiek tegels die geschikt zijn voor (binnen en buiten) zwembaden.


Een liner verkleurd ook relatief snel, op een jaar of zie je dat al fel heb ik gehoord. De zone in en rond je zwembad of wellness betegelen met keramische tegels kan een streling voor het oog worden. Door je zwembad en de zone errond in hetzelfde materiaal op te trekken als je omliggend terras krijg je een harmonieus en weids effect. Met name bij zwembad renovatie, maar ook bij de nieuwbouw van een zwembad , van alle typen bassins.


Betonnen zwembaden (gestort, prefab of gemetseld), polystyreen bouwblok zwembaden, polyester gelcoate zwembaden (monoblock fabrieksbaden of maatwerk), stalen zwembaden, houten bassins en kunststof zwembaden. Natuursteen rondom een zwembad vormt als het ware de kers op de taart. Het unieke en tijdloze karakter van natuursteen zal uw zwembad helemaal af maken!


De steen voelt zacht en aangenaam aan. Ronnie Ruijs tegelwerken is gespecialiseerd in het betegelen van zwembaden. Van een recreatiebad in uw achtertuin, tot een subtropisch zwemparadijs.


Wij hebben hier al meer dan 1jaar ervaring mee!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts