donderdag 12 oktober 2017

Blokhut sigrid

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Breedste assortiment blokhutten , snelle levering in NL.


Deze blokhut 4xmeter is ideaal voor mensen met veel tuinspullen en tuingereedschap. Gebruik de extra bergruimte bijvoorbeeld voor uw grasmaaier of tuingereedschappen. Dit is blokhut Sigrid gemaakt van mm dikte. Hartelijk dank voor dit bericht, meneer H. Blokhut Sigrid is eindelijk klaar!


Als ik zulk commentaar krijg, geeft dat me altijd meer plezier in mijn werk. Meestal horen we nooit meer iets van onze klanten, en daarom waarderen we dit zeer. Deze 28mm vijfhoek- blokhut is de ideale oplossing voor uw ruimteprobleem, of een perfecte plek om te werken of te knutselen. De Tuindeco blokhut Sigrid is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een mm wanddikte.


Uitgevoerd met een dubbele deur met glas en ramen welke geopend kunnen worden en dubbele dichte deur in het berging gedeelte. De deuren en ramen hebben vaste roedes. De blokhut Sigrid kan ook gespiegeld opgebouwd worden.


Bestel hier blokhut type Sigrid van Tuindeco tegen de scherpste prijs. Vraag naar onze aanbieding via onze webshop. Door de vele raampartijen heeft u voldoende lichtinval.


Naast dat u een handige sfeerruimte tot uw beschikking heeft, is dit model ook voorzien van een aansluitende opbergruimte. Fonteyn levert dit model inclusief rechte dakshingles. Uw blokhut of tuinhuis Tuindeco Sigrid met aanbouw vooraf op kleur laten spuiten Tuindeco blokhutten en tuinhuizen kunnen vooraf in elke gewenste kleur gespoten worden (standaard laag binnenkant, lagen buitenkant, dakplanken worden standaard niet mee gespoten i.v.m het ademen van het hout onder de dakbedekking). Door de oppervlakte van 14mpast dit tuinhuis in de meeste tuinen en krijgt u veel ruimte waar u verschillende invullingen aan kunt geven.


Het voorste gedeelte kunt u inrichten als gezellige buitenruimte en alle gereedschap houdt u mooi uit zicht door dit in de grote berging met dubbele openslaande deuren op te slaan. Met een totale afmeting van 440x300cm en een funderingsmaat van 420x280cm. Aan de voorkant kunt u lekker zitten en aan de achterzijde bevindt zich een opslagruimte. In het zitgedeelte, dat overigens ook als extra opslagruimte bruikbaar is, valt veel invallend daglicht door de ruime raampartijen.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Meubel inspiratie Design Kwaliteit 75. Ramen ( te openen ) Dakbedekking naar keuze. Groot assortiment 800mshowroom Alles voor uw tuin! JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.


Wij willen je het liefst geheel ontzorgen. Als je voorafgaand een vraagje voor ons hebt of advies op maat wilt ontvangen, dan horen we dat natuurlijk graag. Goedkoop en snel geleverd.


Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Als uw woning ook een piramidedak heeft staat dit type blokhut er het mooiste bij. Dat maakt deze blokhut zeer praktisch en geschikt voor het opbergen van vele materialen.


Wordt gratis door heel Nederland (m.u.v. de Wadden) geleverd. Wil je meer weten over dit product? Lees dan alle info op onze website! Gebruik de kortingscode Kampioenén ontvang euro korting op alle producten.


Minimale orderwaarde 1euro. Houtbehandeling blokhut Sigrid De meeste tuinhuizen en blokhutten worden standaard onbehandeld geleverd. Het is altijd aan te raden om het hout vóór het monteren volledig te behandelen, dus al het blanke hout dat u in het pakket tegenkomt.


U kunt er echter ook voor kiezen om het hout van de blokhut van tevoren in de fabriek te laten behandelen. Of u nou op zoek bent naar een blokhut met overkapping, om lekker onder te loungen of een blokhut voor opslag van fietsen of klusgereedschap. Wij hebben een blokhut op maat voor iedere tuin, groot of klein.


Wij leveren standaard blokhutten maar ook 1 maatwerk blokhutten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts