vrijdag 20 oktober 2017

Sauna goes openingstijden

Entree van €2voor €255! Alleen bij SpaOnline, korting. Dezelfde kwaliteit, maar goedkoper! Méér dan 4aanbiedingen.


Wellnessresort Goes is een luxueus sauna - en beautyresort gelegen in het hart van Zeeland.

Wegens technische werkzaamheden is het momenteel niet mogelijk om online uw reservering door te geven. De openingstijden van alle vestigingen van Sauna in Goes vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66.


Met de sauna -aanbiedingen op deze pagina is dat niet het geval. De gezonde Zeeuwse lucht, de luxe saunafaciliteiten en de fantastische locatie in de stad van de Bevelanden, maken dit een bijzondere plek. Met onze acties en aanbiedingen profiteer je van korting op bijvoorbeeld de entree, behandelingen, maaltijden of een combinatie daarvan.


Iedere donderdag is het badkleding-mag-dag m. Gedurende deze dag is het toegestaan om zowel met als zonder badkleding.

Deze sauna beschikt over een unieke locatie in het de stad en u kunt genieten van de Zeeuwse lucht. De werking van deze sauna is gebaseerd op infraroodwarmte. Wellness Goes heeft de titel van het “Beste wellnessresort van Nederland. Deze dieptewarmte dringt tot diep in de huid door.


Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd en kunnen spieren heerlijk ontspannen. Doordat de warmte tot diep in de huid door dringt worden de afvalstoffen in je lichaam snel afgevoerd. Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een gratis dagje wellness!


Voel je thuis in de aangename wereld van wellness en beauty. Op zoek naar een Sauna voor buiten? Ruime keuze Sauna Kachels. Voordelig online bij Azalp. Alle Accessoires voor uw Sauna.


Profiteer van de gedaalde prijzen. Op de pagina zie je de openingstijden en adresgegevens van vestigingen in Goes. Bijna iedere dag van het jaar geopend!


Bekijk de actuele openingstijden van wellnessresort SpaWell.

Reserveer direct jouw dagje sauna. Last minute naar de sauna. Ben jij ook zo toe aan een dagje ontspannen? Omnium in Goes is het grootste subtropische zwembad van Zeeland.


Een leuk uitje met de kinderen, dagje weg of als kinderfeestje. Heerlijk zwemmen in het Zeeuwse. De geur van sinaasappel en citroen laat eventuele spanning los en werkt tevens opwekkend en verfrissend. Een gezellig en persoonlijk wellnessresort waar één van de kernwaardes 'thuisgevoel' perfect tot uiting komt. In deze ruimte is stilte gewenst.


De infrarood sauna is een milde warme ruimte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts