dinsdag 24 oktober 2017

Gardena slangstuk

Gardena slangstuk

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Deze week extra scherp geprijsd. Gardena Slangstuk prijzen vergelijken. Specialistisch advies nodig?


Door klanten beoordeeld met een 1. GARDENA heeft het grootste assortiment slangkoppelingen. Vind eenvoudig het juiste slangstuk voor uw slang. Betrouwbaar, duurzaam en van de hoogste kwaliteit! Het GARDENA slangstuk wordt gebruikt om een slangkoppeling af te stemmen op het GARDENA kraanstuk.


Dat is bijvoorbeeld het geval bij een wasmachine. De aansluiting is kindveilig en kan alleen worden losgenomen door draaien. Voor elk probleem is er een oplossing. De tuinslang kan eenvoudig op de waterkraan worden aangesloten.


Gardena slangstuk

Ook is het slangstuk eenvoudig te ontkoppelen door aan het stuk te trekken. Wilt u de koppeling losmaken? Dan hoeft u alleen maar te draaien. Het overgangsslangstuk heeft een buitendraad van 25mm.


Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Direct uit voorraad leverbaar. Door eenvoudig te trekken, kan de verbinding worden losgekoppeld.


Snelle aansluiting voor het begin van de slang. Loskoppelen door te trekken. GARDENA (onderdeel van de Husqvarna Group) is het grootste merk in Europa op het gebied van tuinverzorging.


Kies uit 4producten vanaf € 99. Bespaar tot wel via kiesproduct. Het stuk kan ook eenvoudig worden losgekoppeld door er gewoon aan te trekken. De verbinding is tevens makkelijk los te trekken dankzij de zachte kunststof ribbels.


U kunt dit slangstuk gebruiken voor zowel als 15mm slangen. Dit GARDENA koppelstuk heeft u nodig om een schroefdraad slangkoppeling aan de sluiten op het GARDENA kraanstuk. Het slangstuk voor wasautomaten heeft een 26.


Door te trekken, kan het aangekoppelde gereedschap eenvoudig losgekoppeld worden. Zo sluit je de tuinslang eenvoudig aan op een waterkraan met kraanstuk. Dit slangstuk heeft een draaikoppeling in plaats van een klikkoppeling. U kunt uw tuingereedschap voordelig bij Haxo online kopen, twijfel niet en bestel vandaag! Door simpelweg te trekken kun je de verbinding loskoppelen.


Gardena slangstuk

De rubberen ring zorgt ervoor dat het slangstuk beschermd is tegen beschadiging. Bestel online bij De Boer Drachten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts