vrijdag 6 oktober 2017

Papiervisjes plaag

Zodra ze een plaag vormen, kun je het beste professionele bestrijders inschakelen. Zij weten hoe de beestjes veilig bestreden kunnen worden. Betrek dan meteen je buren erbij: als je veel papiervisjes ziet, zitten ze meestal niet alleen in jouw huis.


Zilvervisjes zijn voornamelijk actief in huizen met een vochtprobleem. Deze insecten eten papier, lijm en zetmeel. Zie je dus ineens hele grote gaten in je boeken, dan heb je waarschijnlijk last van papiervisjes.

Bij een temperatuur van graden Celsius nemen deze beestjes helemaal geen voedsel meer op en onder de graden komen de eitjes van papiervisjes niet eens meer uit. Papiervisjes kunnen, wanneer dit nodig is, meer dan honderd dagen zonder voedsel. Door de temperatuur lager te zetten kan een papervisjes plaag soms al worden voorkomen.


Voordat ik bij Rentokil kwam werken had ik nog nooit van zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes gehoord. De schade die het kan toebrengen aan papier en boeken, is echter onomstotelijk bewezen. Niet zelden gaat er dan ook een relatief lange periode overheen, voordat de aanwezigheid van het papiervisje opgemerkt wordt. Wat te doen tegen zilvervisjes en papiervisjes ? Die kriebelige beestjes zitten overal.


Het lijkt wel een plaag te worden.

Wees er op tijd bij met onze tips. Ook de uitwerpselen van papiervisjes zijn niet direct schadelijk voor de gezondheid. Toch is het hebben van papiervisjes in huis wel een signaal waar je iets mee moet.


Wanneer vormen zilvervisjes een zilvervisjes plaag ? Dit is bij de één meer dan zilvervisjes zichtbaar per dag en bij de ander zilvervisjes per dag. Wat moet u doen bij een zilvervisjes plaag ? Een zilvervisjes plaag komt vaker voor dan u denkt. Komt u echter vaak zilvervisjes tegen of in grote aantallen, dan heeft u wel degelijk een zilvervisje probleem en kunt u spreken van een zilvervisjes. In deze categorie vind u alle producten tegen papiervisjes. Onze producten tegen papiervisjes zijn van goede kwaliteit en werken zeer goed.


C of meer is, heeft dit beestje het erg naar zijn zin. De bestrijding van papiervisjes door middel van een papiervisjesspray is effectief, maar wordt niet altijd doeltreffend uitgevoerd. Het papiervisje komt regelmatig in verwarmde gebouwen voor. Vaak worden lang niet alle papiervisjes bereikt en doordat ze zich snel voortplanten, ontstaat er al gauw weer een plaag. Ook moet je oppassen waar je de papiervisjesspray gebruikt.


Maar mocht het u niet lukken om zelf een plaag te voorkomen en bestrijden dan kunt u nog altijd terecht bij Ronada Ongediertebestrijding. Je vindt ze tussen je kleren, op de badkamer, in de keukenla en soms zelfs in bed. Bewaren van spullen op zolder blijkt ook vaak een ramp te zijn met deze vervelende insecten in huis.

Voor vrijwel alle plagen geldt dat voorkomen makkelijker is dan genezen. Bijvoorbeeld of je een zilvervisje of papiervisje ziet wegglippen. Bepaalde bestrijdingsmiddelen bestrijden alle koudbloedige dieren. En vergeet niet na het bestrijden van de zilvervisjes plaag het huis nog twee uur te luchten, zodat alle giftige stoffen uit de lucht worden afgevoerd.


Wat is een zilvervisje of papiervisje ? U vindt hier alle informatie over zilvervisjes en papiervisjes. Lees verder of ga direct naar: middelen om zilvervisjes te bestrijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts