donderdag 26 oktober 2017

Motjes in huis

Dé oplossing tegen Motten. Voor 23:bestel Morgen in huis. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Diervriendelijke Muizenvallen! Ruim aanbod Insectenlampen.

Informatie over vochtbestrijding. Elk vochtprobleem lossen wij op. Gratis en vrijblijvende offerte. Huizen met korting tot. De larven van kleermotten leven van eiwitten die in wol, leer, bont en veren te vinden zijn.


Ook larven van andere mottensoorten kunnen schade veroorzaken. Kleine motjes in de keuken.

Als we het over motten hebben, weten de meeste mensen wel wat voor diertjes we bedoelen. Over het algemeen hebben mensen niet zo’n positief beeld van motten. En dat is ook heel logisch, want als er motten in huis aanwezig zijn, kan dit een ware plaag worden en dit kan ook zeker wel schade opleveren.


Hoe bestrijd je motten in huis ? Motten kunnen erg vervelend zijn in huis. Ze vliegen overal naar toe en steken donker af tegen een wit plafond. Een mottenplaag is moeilijk te bestrijden.


Als er eenmaal veel motten in huis zijn dan lijken ze overal vandaan te komen. Dat terwijl er methoden zijn om motten te bestrijden. Met de term ‘mot’ worden meestal nachtvlinders bedoeld. Je hebt hele grote motten en piepkleine motjes.


Zolang motten buiten blijven, zijn ze hartstikke leuk en nuttig. Motvlinders laten zich het liefst ‘s nachts zien en vaak is het dan even schrikken. Hoe verwijder je een motvlinder?


Je kunt de insecten ook naar een kartonnen doosje lokken, waarin je een plukje onbehandelde wol legt.

Motvlinders zijn niet schadelijk voor de mens, maar voordat de mot kan vliegen is het een. Lijmvallen zijn niet alleen handig om te ontdekken of je motten in huis hebt, maar bestrijden de insecten ook. Het is bijna niet mogelijk om te voorkomen dat textielmotten zich op een dag in je huis nestelen. Larven kunnen eenvoudig worden overgebracht van kleding op kleding en zo binnenkomen.


Ook kunnen volwassen motten door ramen en deuren binnenkomen. Wel is het mogelijk om het aanwezige textiel zo oninteressant mogelijk te maken als voedingsbron. Zo kruipen ze graag in je voorraadkast waar ze granen, meel en noten opvreten. Daarnaast houden ze van kledingkasten, waar ze worden aangetrokken tot wol, zijde en andere stoffen.


Om van motten af te komen volg je het beste een tweeledige aanpak. Zijn het geen riool motjes ? Door een lek in mijn riool had ik ze ook in de kruipruimte en ze zijn moeilijk uit te roeien had ik gelezen op internet. Maar ik heb bussen van HG gekocht tegen vliegen en ongedierte en die leeg gespoten in de kruip ruimte en dit schijnt te helpen , maar ik hou het goed in de gaten want ze kunnen lang overleven. Als je eenmaal meelmotten in huis hebt is het dan ook aan te raden om grondig te werk te gaan en de indringers zo snel mogelijk te bestrijden.


Stappenplan Als je meelmotten in huis ontdekt hebt, probeer deze dan zo snel mogelijk met onderstaand stappenplan te bestrijden. Goedkope producten, 1 Effect. Wanneer je niet zeker weet of er motten in huis of je bedrijfspand aanwezig zijn, is het verstandig om een wit vel papier onderin de kast te leggen.


Zie je bijvoorbeeld spinsels of dode motten, dan moet je rekening houden met een mottenplaag. In veel gevallen komen motmuggen in je huis via afvoeren. Afvoeren zijn vaak smerig. Motmuggen houden van viezigheid. Een oplossing om van deze beestjes af te komen, is dan ook het reinigen van de afvoeren.


Giet liters kokend water door de afvoeren. Azijn en bleek zijn middeltjes die de reiniging verbeteren. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!


Hier vindt u handige tips om voedselmotten te herkennen, effectief te bestrijden en duurzaam uit te roeien. Snel van uw mottenprobleem af met ons ruime aanbod aan verjagers, vallen, gif en insectenlampen om motten snel en effectief te bestrijden. Ze zitten vaak in katoenen shirts, hele kleine motjes in huis.


Cacaomot of meelmot, waarin alle relevante informatie over een begrenzing is samengebracht. Ongedierte in huis is hartstikke vervelend. Van muizen tot zilvervisjes of motten: het liefst wil je ze allemaal zo ver mogelijk bij je vandaan houden. Tijd voor (effectieve) maatregelen!


Preventie en ongediertebestrijding van Rentokil biedt een service op afroep om mottenproblemen of elk ander ongedierteprobleem in huis aan te pakken. De service is snel, effectief en betaalbaar. Containers met organisch afval moeten goed afgesloten worden.


Rottend materiaal als bladeren dient uit dakgoten en van daken verwijderd te worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts