maandag 23 oktober 2017

Breedplaatvloer

De Dycore breedplaatvloer bestaat uit een geprefabriceerde betonschil en is voorzien van plaatwapening en tralieliggers en wordt veel toegepast in de woning- en utiliteitsbouw. Diverse soorten sparingen en instortvoorzieningen kunnen tijdens de productie van de breedplaat in de prefab schil worden opgenomen. Nadelen breedplaatvloer (ten opzichte van bijvoorbeeld kanaalplaten) - Groter gewicht (kanaalplaatvloeren hebben lege kanalen).


Minder snelle montage (wapeningsnet leggen, beton storten e.d.). Een variant op de breedplaatvloer is de polyplaatvloer, waar gewichtvermindering wordt bereikt door EPS-vulblokken.

PLUS breedplaatvloer De PLUS breedplaatvloer kan worden toegepast als verdieping- en dakvloer in zowel de woning als utiliteitsbouw. Het leidingwerk wordt bovenop de schil aangebracht en kan door middel van sparingen en voorzieningen in de schil naar nagenoeg iedere plaats geleid worden. OLBECON breedplaatvloeren zijn traditioneel gewapende of voorgespannen geprefabriceerde betonnen bekistingsplaten. Na het aanbrengen van een constructieve opstortlaag. De vloer is in verschillende diktes, lengtes en breedtes verkrijgbaar.


De breedplaatvloer is een geprefabriceerde, gewapende betonvloer. Deze vloeren zijn makkelijk herkenbaar aan hun ingestorte tralieliggers. De opstortlaag is constructief gezien het belangrijkste deel van de breedplaatvloer : deze vormt het werkende deel van de vloer.

Na plaatsing van de breedplaat wordt deze op de werf gestort. Deze vloer heeft veel constructieve mogelijkheden (versterkte stroken, uitkragingen, trapsparingen, vierzijdige opleggingen), waarbij geen enkel geometrische figuur (zoals hoeken en rondingen) een bezwaar vormt. Montage van de breedplaatvloer Door Bpo of door de aannemer.


De kleinste hoek tussen kettingen en vloerplaat moet tenminste graden zijn. Alles over de breedplaatproblematiek. Dit platform geeft alle relevante informatie, waaronder onderzoeksresultaten, voorbeelden van risicoanalyses en mogelijke.


Breedplaatvloer Nadere omschrijving. In het werk wordt op de breedplaatvloer een wapeningsnet en een constructief meewerkende gewapende betonlaag gestort, waardoor. Met voorgespannen breedplaatvloeren is het onder andere mogelijk om slankere constructies te ontwerpen, grotere onderstempelingsafstanden te bewerkstelligen en geringere doorbuigingen te realiseren. Hiertoe wordt de traditionele wapening in de breedplaatvloer vervangen door of aangevuld met voorgespannen strengen. Een breedplaat bestaat uit ca.


Als u een nieuwbouwwoning laat bouwen, of u laat de vloer van uw huidige woning volledig renoveren, dan heeft u onder andere de keuze tussen een breedplaatvloer of een kanaalplaatvloer. Tijdelijke ondersteuning breedplaatvloer. De onderstempeling van breedplaatvloeren vereist een goede voorbereiding om tot een verantwoord en economisch stempelplan te komen tijdens de uitvoering. Vanuit de praktijk komt vaak de vraag: hoe ver uit elkaar moeten de stempels onder de breedplaatvloer eigenlijk komen te staan?


Met een breed assortiment prefab betonnen systeemvloeren biedt Dycore complete oplossingen voor uw vloerveld. Zowel voor de woning- als utiliteitsbouw, voor de begane.

Toon reacties (0) Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De KanaalBreedPlaat combineert het beste van de kanaalplaatvloer en de breedplaatvloer. De hoofdreden dat we een breedplaatvloer willen, is dat voor de uitbouw achter het huis (alleen b.g.) een constructie voor de achtergevel nodig is.


Daarvoor is een stalen draagbalk nodig (en wellicht kolommen in de muur). Met een breedplaatvloer is die constructie onzichtbaar weg te werken, door de draagbalk mee te storten in de plaat. De aanleg van een breedplaatvloer Het concreet maken van een gebouw betekent dat er vloeren moeten worden toegepast. Vaak zal die vloer bestaan uit een betonvloer, welke in het werk kan zijn gestort.


Bij een breedplaatvloer wordt een gewapende schil op wanden geplaatst, waarop vervolgens beton wordt gestort. Prefab Beton Veghel BV Prefab Beton Veghel BV produceert en levert geprefabriceerde betonnen systeemvloeren. Onze systeemvloeren vinden hun toepassing voornamelijk in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts