vrijdag 27 oktober 2017

Kruidvat muizenval

Snel en effectief je huis muisvrij met de KB Home Defense press ‘n set muizenval. Bestrijd Eenvoudig zelf Muizen. Voor 23:bestel Morgen in huis. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop.


Ruime keuze tuinartikelen online.

Gebruik de Kruidvat Muizenlokdoos om muizen te bestrijden. Zet het doosje op plaatsen in je huis waar muizen geregeld komen. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie. De Kruidvat Muizenlokdoos is een kant-en-klaar lokdoosje tegen huismuizen. Elk doosje bevat zakjes van gram lokaas.


Een muizenval die effectief is, snel werkt en het liefst diervriendelijk is. Dood of levend een muis vangen.

Het voorkomen van een lange lijdensweg is in ons ogen een belangrijk punt. Voor elk muizenprobleem is en ander muizenval geschikt, er is niet één muizenval die het beste is. Niet door het muizengif, niet door de high tech muizenval , maar gewoon door een ongeluk met een Ikea doos. Dus als je muizen hebt, zou ik geen dure vallen aanschaffen. Ook zijn de ouderwetse vallen het beste, heel wat muizen in de stad zijn al immuun tegen het gangbare gif, ze worden wel wat ziek, maar gaan niet dood.


Dus een ouderwetse muizenval voldoet prima, wat lokvoer erop en ze vangen zichzelf, bijkomend voordeel, geen muizenlijkjes overal in het huis wat wel gebeurd bij gif, en wat soms gaat stinken. Muizenval van Pest-Stop - Last van muizen in huis? Met deze muizenval vang je op eenvoudige wijze muizen. Doe er wat lokvoer in en binnen korte tijd zit er een muis in de val.


De muizenval is eenvoudig aan te spannen en veilig in gebruik. De val kan bovendien opnieuw gebruikt worden en is dus een goedkope, duurzame oplossing. Door het 2-deurs systeem kunnen de muizen makkelijk in het vanggedeelte komen, maar zal de deur achter hun dichtklappen waardoor ze niet meer naar buiten kunnen.


De val heeft een doorzichtige bovenkant zodat u makkelijk kunt controleren op de vangst. Afmetingen: x 1x 5. Ongediertebestrijding vind je bij Praxis om o. Praxis heeft alles om van ongedierte af te komen.

Elektrische muizenvallen zijn veruit de meest effectieve muizenvallen die er bestaan. De muis word vrijwel direct gedood en de val is direct opnieuw inzetbaar. Sommige elektrische vallen hebben tevens de mogelijkheid om meerdere muizen te vangen en kunnen een signaal geven als er muizen zijn gevangen. Vroeger had u alleen de keuze uit gif of een muizenval om de overlast van muizen tegen te gaan.


Direct uit voorraad leverbaar. Deze muizenval is geschikt voor het vangen van muizen op een eenvoudige manier. De beugel span je door deze naar de andere kant te trekken.


Daarna zet je deze vast met het pennetje. Hierna kunt een stukje kaas of een ander lokmiddel op het ijzeren deel leggen of smeren. Blokker heeft een grote collectie ongediertebestrijding! Op werkdagen voor 21:uur bestel morgen in huis, of afhalen in meer dan 6winkels.


Span de muizenval door de beugel naar de andere kant te trekken. Zet daarna het pennetje over de beugel heen vast. De HGX muizenval is een effectieve manier om muizen te vangen en zo van uw muizenplaag af te komen. De val is eenvoudig en veilig op scherp te zetten en kan oneindig vaak opnieuw gebruikt worden. Bovendien kunt u door de speciale hendelconstructie de dode muis in de vuilnisbak laten vallen zonder hem te hoeven aanraken.


Als een muizenval goed werkt dan is hij in die zin “humaan” dat de muis ineens dood is en niet hoeft te lijden. Een groot nadeel is echter dat de muis niet altijd “goed” in de muizenval loopt en daardoor maar half geraakt wordt. Hierdoor kan de muis flink verminkt worden zonder dat hij sterft. Waarom deze muizenval kopen: - Een transparante val voor gemakkelijke controle - Super hygiënisch (ongedierte weghalen zonder ze aan te raken) - Robuust en herbruikbaar. Nadelen - Is vrij groot en kan daarom niet op elke plek worden geplaatst.


De Little Nipper muizenval. Deze diervriendelijke muizenval vangt de muis zonder hem te doden. Na de vangst kan de muis gemakkelijk buiten worden uitgezet. U plaatst het lokaas (pindakaas, chocopasta etc) achterin de val.


Dankzij het moderne design kan je de val in elke woonruimte gebruiken. Als de muis een bepaalde hoeveelheid van dit gif binnenkrijgt, zal het dier doodgaan. Vind je dit heel zielig, maar wil je toch effectief van de muizen in huis afkomen?


Zodra de muis naar binnen is gelopen kan hij er niet meer uit en is ontsnappen onmogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts