dinsdag 17 oktober 2017

Statafel hoes

Bestel bij Betaalbaarshoppen. Vanaf €- Direct verzonden! Diverse kleuren, voor €195. Alle statafelrokken vind je op beslist. Professionaliteit binnen klik bereik!


Prijzen op deze site zijn exclusief BTW. GRATIS verzending bij bestellingen. Statafelhoes model koning voetbal kleur oranje met kroon print voor statafel. Deze statafelrok is geschikt. De statafelhoes bestaat voor uit polyester en uit spandex, is kreukvrij en makkelijk in gebruik.


Beschikbaar in diverse kleuren. Voor 17:uur bestel morgen in huis. De hoes is geschikt voor tafels tot 115cm hoog, met een tafelblad van maximaal 85cm in diameter. Met de statafelrokken van Statafelshop. Onze statafelrok bestaat voor uit polyamide en voor uit elastaan.


Bekijk de categorie tafeltextiel op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis. Bartscher party - statafel , Art.


In de gastronomie, voor catering of een privé-feestje. Uw keuze is afhankelijk van uw statafel. Hier kunt u ook gelijk uw eigen statafel vergelijken met een voorbeeld.


Statafelhoezen dienen naast het beschermen van je statafel ook als versiering. Voor elke gelegenheid is er wel een kleur statafelhoes verkrijgbaar. Statafelrokken zijn in verschillende maten verkrijgbaar, zodat ze perfect passen om jouw statafel.


Door het rekbare materiaal van een statafelhoes zijn deze hoezen erg makkelijk in gebruik. Combineer bijvoorbeeld voor een klassiek effect eens de statafelrok zwart met de statafelrok wit. Of kies voor Koningsdag of een voetbalwedstrijd bij meerdere statafels voor hoezen in de kleuren roo wit blauw en oranje. Of combineer de kleuren van je bedrijfslogo op statafel met een statafelhoes en topcover.


Statafel hoes

Universele statafel hoes transparant max 1mtr diameter bezoek onze voordelige webshop grotekadoshop. Doordat deze hoes van stretch materiaal is, kun je deze strak om de tafel trekken en kreukelt deze niet. Kortom, de statafelhoes van Wakefield is een mooie, decoratieve hoes en eenvoudig te gebruiken! New York Statafelset van Statafelshop.


Een in het oog springende moderne stretchrok van stretchstof die perfect om uw statafel past zodat deze een mooie afgewerkte vorm krijgt. De statafel hoes is gemaakt van stretchstof zonder rits en is geschikt voor statafels met een blad diameter van cm. Een tafel- of stoelhoes geeft de totale inrichting van een evenement soms een heel andere sfeer.


Het materiaals is 1 polyester en gemakkelijk in onderhoud. Voor een gedeelte van ons assortiment tafels en stoelen bieden we. Dit product is uit ons assortiment.


Alle rokken zijn stretch en daardoor gemakkelijk over de inklapbare statafels heen te trekken. Een rok wordt ook wel een statafelhoes genoemd. Wij bieden deze in meer dan verschillende kleuren aan! Basic Stretch statafelhoes met top 1Leverbaar per stuks, per kleur.


Alle prijzen zijn in euro’s en exclusief btw. Elke rok is gemaakt van stevige stretchstof. Binnen het assortiment van Betaalbaarshoppen. Dat geeft de tafel meteen een strakke, moderne uitstraling.


Doorsnede van het statafelblad mag niet groter zijn dan cm. Kleuren kunnen we ook afstemmen op uw bedrijfslogo. Ideaal voor aangeklede feesten, maar zeker ook voor o. Het brede assortiment statafelhoezen is geschikt voor elk feest. Of u nu een bruiloft, bedrijfsfeest of een particulier feest heeft.


Blijf op de hoogte van de laatste acties. Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts