dinsdag 17 oktober 2017

Spa onderhoud

Topkwaliteit Spas: 8op voorraad. Vraag direct uw korting aan! Whirlpools vergelijk je op Beslist. Ruime Keuze Hotels Wereldwijd.


Geniet van een heerlijk Dagje Wellness inclusief Sauna, Zwembaden en Behandelingen! Een spa van Sunspa Benelux behoeft nauwelijks onderhoud.

Wanneer u aan de onderstaande punten de nodige aandacht besteedt is het jarenlang plezier hebben van uw spa gegarandeerd. Reinig en ververs het water van de spa bubbelbad regelmatig. Reinig de filtercartridge minstens keer in de week, d. Als u een spa bezit, ontkomt u niet aan het onderhouden van de spa. Aquafinesse en Aquaperfect zijn allemaal middelen om het water in uw spa bacterie en vuil vrij te houden.


Het schoonhouden van uw spa water is zeer belangrijk. Dit omdat een spa een ‘broeikas’ is van micro-organisme, schimmels en bacteriën. Uw spa heeft onderhoud nodig, een goed onderhoudsplan bespaart U dure kosten op termijn.


Spa Service Center biedt het onderhoud zowel eenmalig aan als op basis van een jaarabonnement.

Het onderhoud van een jacuzzi lijkt misschien een flinke last voor je zijn. Het water wil maar niet helder worden, of het water zit vol zwevende viezigheden. Toch hoeft het helemaal niet moeilijk te zijn.


Hieronder vind je de basisregels en het meest gebruikte 5-stappenplan, maar ook een makkelijkere (en eigenlijk betere) onderhoudsmethode. Met ruim jaar ervaring in de wellness branche streven we naar het overbrengen van de meest effectieve ontspanning. Houdt u uw spa ook graag netjes schoon? Spacuzzi heeft een uitgebreid assortiment spa onderhoudsproducten. Bij ons vindt u alle spa onderhoudsproducten die u nodig heeft om uw spa in top conditie te houden.


Rechts vindt u alle categorieën binnen spa onderhoud. U kunt ook het complete aanbod onderhoudsproducten bekijken. Met een beetje geluk kost spa onderhoud niet heel veel moeite. Er zijn verschillende factoren die daar een rol bij spelen. Hier leest u er alles over.


Eerlijk, snel en vakkundig, dat is Spa Monteur! Houd eenvoudig uw pH-waarde en chloor van uw spa op peil met dit wekelijkse schema. Gebruik de handleiding voor het onderhoud aan uw Jacuzzi of Spa ! We kennen allemaal de problemen die traditionele spa filters ons geven.


Ze zijn regelmatig verstopt, lastig schoon te maken en een deel van het vuil blijft in de spa achter na het verwisselen van de vieze spa filter.

Met de nieuwe EGO Spa Filters behoort dit nu tot het verleden. Gaar naar de EGO filters. Om een zomer lang te kunnen genieten van je opblaasbare spa is een goede waterkwaliteit van groot belang. In ons uitgebreide assortiment van reinigingsmiddelen, onderhoudsproducten, stofzuigers en schoonmaakmaterialen vindt je alles om het water in de spa heerlijk schoon en helder te houden.


MIJNSPASHOP biedt onderhoud aan als op basis van een jaarabonnement. Een opblaasbare spa onderhoud is tegenwoordig niet meer zo heel moeilijk. U dient ten eerste wel de goede onderhoudsproducten in huis te hebben om uw opblaasbare spa zo effectief en efficiënt mogelijk te onderhouden.


Spa onderhoud is erg belangrijk voor jarenlang plezier en duurzaamheid van u spabad. Op deze pagina vindt u alles wat u nodig heeft voor het onderhoud aan uw spa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts