woensdag 18 oktober 2017

Moderne tegels

Koop nú Tegels in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Middag Leerdam, het familiebedrijf dat gespecialiseerd is in adembenemende tegels.


Moderne tegels

Intermat laat je graag zien dat er meer mogelijk is met tegels dan je zou verwachten. Onze ervaren adviseurs gaan graag met jou aan de slag om je ideale moderne tegel te vinden. Uiteraard gebaseerd op jouw wensen, voorkeuren en budget. De moderne witte wandtegels hebben we in diverse maten en uitvoeren. De meest gebruikte maat is 30×en deze hebben wij in twee uitvoeringen, namelijk gerectificeerde witte tegels en niet gerectificeerde witte wandtegels.


Gerectificeerde witte wandtegels zijn moderner en kunnen met kleine voeg gezet worden. Geen zorgen, de meeste tegels kunt u prima verven. Bovendien zijn bijna alle tegels zeer geschikt voor hergebruik.


Moderne tegels

Op die manier draagt u met tegels in uw moderne badkamer ook nog uw steentje bij aan het milieu. Een win-winsituatie, toch? Op zoek naar de perfecte tegel voor in uw moderne badkamer? Bekijk hieronder dan onze top moderne tegels ! Antraciet tegels of grijze tegels zijn een hele mooie basis voor een moderne badkamer.


Houtlook tegels zijn niet van echt hout te onderscheiden. Hout in de badkamer is vaak een slecht idee, omdat hout gemakkelijk water opneemt. Alle moderne vloertegels zijn uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming. Hoeveel tegels moet ik bestellen?


Moderne tegels

Moderne vloertegels formaten. Keramische tegels in moderne woonstijl. Minimalistisch design van hoge kwaliteit zorgt voor een luxe uitstraling van het interieur. In een modern interieur komt u zeker tot rust!


Bent u op zoek naar moderne woonstijl inspiratie? Kies je voor tegels , opteer je in een moderne badkamer best voor keramische tegels met een groot formaat. Bij bovenstaande badkamer werd er geopteerd voor tegels die qua kleur aansluiten bij het gekozen meubilair en sanitair.


Ook voegen die gevuld worden in een aansluitend kleur met de tegels kunnen zorgen voor een ruimer gevoel. Wat zijn nu de laatste trends en wat zijn nu de moderne woonkamer vloertegels. Vandaar hier voor jou enkele voorbeelden. Heb je leuke moderne tegels gezien in Nederland?


Laat het mij hieronder weten welke tegel het was en waar je deze gezien hebt! Tegels en grind vormen samen een prachtige combinatie. Door de tegels in het grind te verwerken krijg je een recht, modern pad zonder kleuren toe te passen. Deze tuin is opgedeeld in drie zones: het terras, de bloementuin en het grasveld.


Moderne tegels

Dit bereikt u door gebruik te maken van natuurtinten zoals beige of grijs en door te kiezen voor grote tegels. Het choreografietalent Marco da Silva Ferreira komt uit op eeuwenoude rituele dansen. Denk hierbij aan keramiek, mozaïek, natuursteen en meer. Bijvoorbeeld Xtra tegels van Excluton, deze zijn maar vier centimeter dik en daardoor ook nog zelf te leggen.


De bovenkant van deze tegel is niet geheel gla waardoor hij veel meer sfeer uitstraalt. Natuurlijk is er ook een bepaald type beplanting wat past in de moderne tuin. Door de juiste tegels te kiezen kunt u de badkamer bijvoorbeeld groter laten lijken. De tegels zijn van invloed op de beleving van uw ruimte. Bepaalde kleuren en texturen in tegels geven de badkamer een warme uitstraling.


Portugese tegels , ook wel Cementtegels genoemd zijn handgemaakte tegels op basis van cement en pigmenten, geschikt voor vloer en wand. Bij Designtegels vind je honderden verschillende patronen in veel verschillende kleurstellingen. Kies voor moderne tegels met een fraaie toplaag van natuursteen mineralen. Bekijk ook de pagina keramiektegels voor buiten, dit zijn luxe en zeer kleurvaste tegels.


Dan is onze collectie Betonlook tegels , Metallook tegels of keramisch parket (houtlook tegels ) een perfecte oplossing. Schitterende vloertegels in grote formaten met een uitstraling die niet van echt is te onderscheiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts