dinsdag 17 oktober 2017

Poort hekwerk

Breed assortiment hekwerken direct uit voorraad leverbaar. Snel geleverd vanaf werkdagen. Stel jouw eigen pakket samen in minuten en geniet van jaar onbezorgde garantie!


Bekijk ons brede aanbod hekwerken. Topkwaliteit en jaar garantie!

Groot aanbod tuinartikelen online! Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Laat uw hekwerk tuinhek of schutting plaatsen door een ervaren en vriendelijke vakman. Voor een loopdeur in uw hekwerk kunt u kiezen uit een gepaste oplossing. Poorten zijn recht of met toog leverbaar.


Bijvoorbeeld bij een grote poort voor de oprit naar uw woning of bedrijfspand. We kunnen de poorten leveren in combinatie met een bijpassend sierhekwerk.

Bij Praxis vind je alle benodigdheden voor gaashekwerk, tuinhekken, sierhekwerk en overige materialen waarmee je een omheining kunt aanbrengen. Hekwerk en poorten bestellen bij Praxis. Voor al het hekwerk leveren wij een bijpassende poort.


Voor de voor- of achtertuin is een poort tot een meter heel geschikt. Wij leveren en produceren alle soorten hekwerken. De eerste indruk is belangrijk, het buitenterrein is namelijk het visitekaartje van je bedrijf.


Relaties, leveranciers en medewerkers moeten zich er welkom voelen en onnodige gasten houd je liever buiten. Maar hoe combineer je noodzakelijke beveiliging met een open en moderne uitstraling? Wij produceren meer dan enkel hekwerken en poorten.


U kunt bij ons ook terecht voor trappen, steenkorven of diverse tuindecoratie. Naast onze hekwerken en poorten hebben we ons in de laatste jaren uitgebreid met een groot scala aan staalwerken. Bij een hekwerk , schutting of schanskorf kan een tuinpoort niet ontbreken.


Met een tuindeur kun je je afscheiding compleet maken. HEKWERK SOEST is dé hekwerkspecialist voor de particuliere en de zakelijke markt. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, wordt uw poort volledig in eigen beheer gefabriceer gemonteerd en in bedrijf gesteld.


Wij werken met zo’n veelzijdige vakmensen die van A tot Z bij het project betrokken zijn.

Van fabricage en bouwkundige uitvoering tot aan de fase waarin de montage en electrische installatie aan bod komen. Je kunt bij ons terecht voor sierhekwerken , spijlenhekwerken , enkelstaafmatten , dubbelstaafmatten , industriele hekwerken , gaashekwerk , poorten en accessoires. Voor het afsluiten van een enkelstaafmat hekwerk of dubbelstaafmat hekwerk kun je kiezen voor een dubbele poort of enkele poort.


De ideale doorgang naar jouw tuin met een moderne en strakke uitstraling. De dubbele poort bestaat uit twee poorten waarvan de linker poort naar links open draait en de rechter poort naar rechts open draait. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw. Bij ons kunt u terecht voor sierpoorten, draaipoorten en schuifpoorten, welke voorzien kunnen worden van poort -automatisering naar keuze.


Dubbele poorten Dubbele poorten worden over het algemeen gebruikt bij bredere doorgangen (vanaf meter). Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van hekwerken, sierhekwerken, poorten en sierpoorten, inlooppoorten en poortautomatisering. Allround hekwerk heeft een ruim assortiment dubbele poorten.


Uw hekwerk zit er niet bij? Op deze website vindt u heel veel foto’s van poorten, hekken en hekwerk die wij in de loop der jaren hebben gemaakt. Graag heten wij u van harte welkom op onze website en wij hopen u te kunnen inspireren middels ons totaalprogramma voor uw tuin of bedrijf.


Stalen en houten hekwerken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts