donderdag 1 februari 2018

Steigerhout met steigerbuis

Verkrijgbaar in verschillende diameters. Steigerbuizen gegalvaniseerd staal? Wilt u zwarte steigerbuizen kopen? Beschikbaar in meerdere diameters. Ideaal door het lichte gewicht!


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bespaar tot wel via kiesproduct. Deze tafel is gemaakt van gebruikt of nieuw steigerhout met steigerbuis als onderstel (ook op wielen verkrijgbaar). In verschillende afmetingen verkrijgbaar zoals 80cm breed of 90cm breed maar ook 100cm breed (vult u dit even bij het vakje opmerkingen bij uw winkelmandje in). Deze robuuste steigerhouten tafel heeft een blad van steigerhout en een onderstel van steigerbuizen.


De steigerhouten tafel met steigerbuis onderstel is zeer sterk en is zowel als eettafel, tuintafel of bureau te gebruiken. Doe-Het-Zelf bouwpakket bank met steigerbuis van oud of nieuw steigerhout. Ongeacht de afmetingen en afwerking leveren we het steigerhouten bureau Morris met steigerbuis onderstel zeer snel waar je maar wilt. We leveren ook veelvuldig buiten Nederland zoals België, Duitslan Zwitserland en andere landen in Europa en zelfs daarbuiten. De trend op het gebied van steigerhouten bureau’s.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Een hele mooie, stoere tafel met een tafelblad van steigerhout of eikenhout en een onderstel van steigerbuizen. Gratis thuisbezorgd vanaf 750. Zowel voor binnen als buiten te gebruiken.


We kunnen de tafel geheel op maat maken. Bij buitengebruik hoef je je geen zorgen te maken over de duurzaamheid van de tafel. Kapstok medium zwarte steigerbuis met steigerhout achterwand Kapstokken Kapstok incl. Mooie Bar gemaakt van gebruikt steigerhout met steigerbuis en ledverlichting.


De kleur van de verlichting is met afstandbediening aan te passen! Leverbaar in elke gewenste afmeting en uitvoering. Standaard in verschillende afmetingen verkrijgbaar, maar eventueel ook naar wens te bestellen indien nodig.


Voorzien van aluminium bakjes welke vaatwasbestendig zijn. Kliko ombouw combinatie van steigerhout met steigerbuis koppelingen. Eenvoudig te monteren en makkelijk af te stellen op een oneffen terrein. Past deze tv-meubel van steigerhout goed in jouw woon- of slaapkamer? Is jouw huidige tv-meubel toe aan vervanging en past deze nieuwe tv-meubel van steigerhout goed bij jouw nieuwe interieur?


Bestel deze dan direct online in onze webshop. Er zit een levertijd op deze meubel van werkdagen. Op zoek naar een nieuwe eettafel voor in uw tuin of onder uw overkapping?


Dan zou uw oog natuurlijk gevallen kunnen zijn op steigerhouten tuintafel Sam met een onderstel van steigerbuis. Een stoer, industrieel ontwerp van steigerbuis met een steigerhouten blad. Het tafelblad is al voor u gemonteerd en met de meegeleverde handleiding is het onderstel eenvoudig te monteren.


Bouwtekeningen voor steigerhout of pallets en zelf meubelen maken met steigerbuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts