dinsdag 9 oktober 2018

Bloemschikken winter

Vakantie voor het hele gezin direct aan de skipiste in St. Moss Eggs: Moss is one of the many happy harbingers of spring, as winter ’s blanket of snow melts to reveal a refreshingly green natural carpet. Bring its bright color and soft texture to the table by molding eggs in a variety of sizes from sheet moss. Bloemschikken in de winter. Met mooie takken, gedroogde planten, bladeren, zaaddozen en hortensiabloemen, grillige stenen en mos kom je een heel eind en maak.


Winters bloemstuk maken - bloemschikken winter met boomschors en witte bloemen.

Er zijn verschillende redenen waarom mensen aan bloemschikken doen net zoals de plantenmaterialen die ervoor gebruikt kunnen worden. Meestal wil men iets visueel aantrekkelijks creëren, iets decoratief dat in een bepaalde omgeving past. Heerlijk winters bloemschikken , met veel wit! Door de jaren heen merk ik dat witte bloemen, witte boeketten en bloemstukken met witte bloemen en mooie groen materialen de meest favoriete kleur is van veel mensen.


Het is een kleur die het goed doet in ver weg de meeste interieurs. Neem dan nu een abonnement en geniet van een uitzonderlijke korting. Bekijk het bord bloemschikken winter van ellydriesen op Pinterest.


Bekijk meer ideeën over Kerstmis, Kerst ideeën en Kerstversiering. Letop: Openingstijden van de showroom zijn vanaf augustus tijdelijk gewijzigd.

Lijkt het je ook zo leuk om creatief aan de slag te gaan met het thema ‘ winter tafereel’? Dan is een workshop bloemschikken bij GroenRijk Tilburg echt iets voor jou! GroenRijk biedt de mogelijkheid voor een gezellige avond op november. Wil je een mooi winterbloemstuk maken?


Heeft u plezier in tuinieren? Vindt u het leuk uw hobby en liefde voor de natuur met. In de beginnersgroep met maximaal deelnemers starten we met een nazomertaart op oasis. Omdat u zelf kiest voor de bloemen en het groenmateriaal blijft het een persoonlijk stuk, eventueel afgestemd op uw interieur.


In deze groep maakt u kennis met alle technieken die u bij bloemschikken van pas kunnen komen. Bent u graag creatief bezig? Houdt u van bloemen en van groen? Aan het einde van deze avond heeft u een prachtig bloemstuk om mee naar huis te nemen.


Elk jaargetijde een ander stuk dat past bij de tijd van het jaar. In de donkere dagen van de winter is er met bloemen volop kleur in je huis te. Wij bieden de mogelijkheid voor een gezellige avond op onze locatie. Als gediplomeerd bloemiste geeft Willeke workshops bloemschikken.


Gezellig aan de slag met vrienden, buren of familie! Wilt u deelnemen aan een workshop?

Volg dan een workshop bloemschikken in Steenbergen! De workshops zijn volledig verzorgd en worden gegeven in de bedrijfsruimte aan de hoofdweg te Steenbergen. Dan bent u van harte welkom bij deze leuke, leerzame workshops.


Creatief met natuurlijke bloemen en materialen. De workshop is een originele en creatieve manier om als familie, vrienden of collega’s samen aan de slag te gaan. Wat dacht je van een mooie gedekte tafel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts