donderdag 11 oktober 2018

Trampolineranden

Een goede trampolinerand is essentieel voor de veiligheid tijdens het springen. Heeft u vragen over ons aanbod? In verschillende merken en maten. Zorg voor een veilige trampoline!


Kies stap voor stap de juiste rand.

Vandaag besteld is morgen al trampoline springen in jouw tuin! Gratis verzending van trampolines! Trampolineranden op beslist. Altijd als cadeau verpakt! Bent u op zoek naar een trampoline rand?


Bij ons vindt u alle maten, kwaliteiten, kleuren en vormen tegen een zeer scherpe prijs. Bekijk hier ons assortiment. Een trampoline randkussen bedekt de stalen veren van de trampoline.

Door dit kussen komen trampolinegebruikers altijd veilig terecht. Deze trampoline randen zijn er in veel verschillende kleuren zodat er altijd wel een past bij jouw trampoline. Wat voornamelijk belangrijk is, is het materiaal waarvan de trampoline rand is gemaakt. De meeste trampoline randen zijn gemaakt van PE (Polyetheen) en PVC.


Een beschermrand biedt namelijk bescherming tegen het ijzeren frame en de veren eronder. Het verschil tussen trampolineranden zit hem in de dikte van het schuim en van de hoes. Hoe dikker de materialen, hoe langer het randkussen meegaat. Op de adviespagina vind je meer informatie over trampoline randen.


De beschermrand is daarnaast veelal gevuld met schuim, wat ervoor zorgt dat een eventuele val goed gedempt wordt. U en uw kinderen kunnen dus extra veilig springen! Wij leveren voor alle merken trampolines die wij in het assortiment hebben ook de losse randkussens. De trampoline rand is te gebruiken voor diverse merken trampolines. Met een nieuwe beschermrand ziet uw trampoline er weer verzorgd uit.


Met advertentiecookies kunnen wij en derden jouw internetgedrag binnen en buiten. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Koop Dit Luxe Parfum Van Moresque Voor 16u Besteld Morgen In Huis.

In een handomdraai bij u geleverd. Op werkdagen voor 16:00uur bestel zelfde dag verzonden. Op zoek naar trampoline veren, universele trampoline randen of een springmat? Welke rand moet ik kiezen? Lees onze koopgids voor trampolineranden.


Niet elke trampolinerand past namelijk op elke trampoline. Soms verschilt het maar enkele centimeter. Ronde trampolineranden Kies hieronder de maat van uw trampoline en kijk welke mogelijkheden er zijn.


Het wel eenmaal zo: hoe duurder hoe beter en dus hoe langer de rand meegaat. De Salta trampolineranden zijn verkrijgbaar in de kleuren: Groen, Antraciet en Roze en verkrijgbaar in de meest gangbare trampolinematen: 183cm, 213cm, 244cm, 305cm, 366cm en 427cm. Daarnaast zijn er nog twee randkussens voor rechthoekige trampolines met de afmetingen: 152x213cm en 213x305cm. Of u nu een groene-, blauwe of legerprint trampolinerand zoekt, u bent bij Speelplezier-online. Wij bieden onder andere trampolineranden van Etan Classic, Etan Hi-Flyer, Etan Premium, Etan Royal en Proline, De beschermranden variëren vooral in de dikte van de vulling (schuim) en de breedte van de trampolineranden.


Spring hoger dan ooit tevoren! Met ons ruime assortiment vind je altijd de trampoline die je zoekt! Probeer ook onze nieuwe configurator!


Voordeelweken: nu gratis trapje bij selectie Salta trampolines.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts